Filteren op

Selections

Selections

Babyliss Pro Krul Borstel & Babyliss Pro Fohn Borstel

BaByliss fohnborstel kopen?

BaByliss PRO heeft professionele fohnborstels in verschillende soorten en maten. Sommigen kunnen zelfs ronddraaien, waardoor het haar gemakkelijk te stylen is.

BaByliss PRO Blue Lightning föhnborstel

De BaByliss Blue Lightning is één van de beste fohnborstels. Kan gebruikt worden als krulborstel voor kort haar, maar ook als fohnborstel voor lang haar. De föhnborstel heeft twee verschillende standen en een dikte van 34mm. Daarmee creëer je een grove slag of grove krullen en maak je het haar tegelijk droog. Een alternatief voor de BaByliss PRO Blue Lightning is de BaByliss Moonlight. Deze set bevat een krulborstel met twee opzetstukken (25mm en 32mm).

Roterende fohnborstel

BaByliss PRO heeft ook roterende fohnborstels, zoals de BaByliss PRO Rotating Hot Air Styler. Deze draaiende fohnborstel heeft twee draairichtingen om volume en slag te creëren. Voorzien van twee warmtestanden, een koele stand en een meedraaiend snoer. Heeft twee ronde borstels (40mm en 50mm) die gemakkelijk te verwisselen zijn.

BaByliss fohnborstel kopen?

Bestel de beste föhnborstel van BaByliss PRO veilig, voordelig en snel bij ProBeauty! Heb je vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

BaByliss föhnborstel kopen? - Veilig en snel bij ProBeauty.nl

Actieve filters