BIO Nurturing

Helen Seward Mediter BIO Nurturing

Ben jij altijd al opzoek naar de ideale producten om droog haar te behandelen? Zoek dan niet verder. De Helen Seward Mediter Bio Nurturing lijn is speciaal ontwikkeld om uitgedroogd haar te behandelen. De producten uit deze lijn zijn voorzien van een formule die ervoor zorgt dat het haar intensief wordt gevoed, waardoor het haar optimaal kan herstellen.

De werking van Helen Seward Mediter BIO Nurturing

De Bio Nurturing lijn bestaat uit 3 producten die speciaal ontwikkel zijn voor uitgedroogd, beschadigd haar en een droge hoofdhuid. De rijke, romige textuur van de sulfaatvrije formule garandeert een delicate reiniging van droog haar en hoofdhuid met een hydraterend effect. De milde reiniging van de Helen Seward BIO Nurturing Shampoo zorgt voor een specifieke voedende, herstellende werking die de zachtheid en de glans van het haar herstelt, waardoor het haar gemakkelijker doorkambaar wordt. Daarnaast zorgt de Helen Seward BIO Nurturing Deep Conditioner voor een intensieve hydratatie en voeding voor droog haar. De formule herstelt en herstructureert, waardoor droog haar extreem zacht en glanzend blijft met een onmiddellijk ontwarrend effect. De verzachtende werking verzacht en 'temt' droog, kroezend haar zonder het te verzwaren.

Een intensieve diep-down reparatie

Voor een optimale werking wordt aangeraden om alle producten uit de Bio Nurturing lijn te gebruiken. Naast de shampoo en conditioner uit de Nurturing Bio lijn, zorgt ook de Helen Seward Bio Nurturig Double Mask voor het optimaal herstellen van het haar. De Double Mask is een onschatbaar masker met uitstekende verzachte eigenschappen voor herstel en intensieve hydratatie van de haarvezel. Het masker voedt het haar intensief en zorgt voor een diep-down reparatie. Alle producten uit de Helen Seward Mediter Bio lijn zijn dermatologisch getest, sulfaatvrij, komen uit een natuurlijke bron en bevatten 100 procent een natuurlijke geur.

Bestel Helen Seward Mediter Bio Nurturing

Ben je benieuwd naar deze lijn en wil je af van droog haar? Probeer dan nu de producten uit de Helen Seward Mediter Bio Nurturing lijn. Shop de producten vandaag nog bij ons en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte!