BIO Reviving

Helen Seward Mediter Bio Reviving

Ben jij opzoek naar een shampoo die speciaal ontwikkeld is voor gekleurd haar? Dan ben je bij de Mediter Bio Reviving lijn aan het juiste adres. Deze producten bestaan uit een sulfaatvrije formule en zijn dermatologisch getest. Klinkt al goed toch? Meer informatie lees je hieronder.

De werking van Mediter Bio Reviving

De Bio Reviving lijn bestaat uit drie verschillende producten, namelijk een shampoo, conditioner en een olie. Alle producten uit deze lijn bestaan uit een sulfaatvrije formule, verrijkt met innovatieve groene oppervlakactieve stoffen met bewezen beschermende eigenschappen voor gekleurd haar. De eerste stap om gekleurd haar te beschermen, is het gebruik van de Helen Seward Bio Reviving Shampoo. Dit is een verlichtende shampoo die zorgt voor een speciale bescherming. De shampoo reinigt en verzorgt het haar en heeft daarbij een extra delicate reinigende werking met een rijke, romige textuur. Gebruik daarnaast de herstellende Helen Seward Bio Reviving Deep Conditioner die het haar verzacht en zorgt voor een lang houdbare glans in het haar, zonder het haar te verzwaren.

Hitte bescherming

De Bio Reviving lijn zorgt ervoor dat het haar diep gehydrateerd wordt. De formule verbetert de structuur van gekleurd, behandeld haar en versterkt daarnaast de intensiteit van de kleur. Voor een extra bescherming tijdens het stylen van het haar, wordt aangeraden om de Helen Seward Mediter Bio Reviving Oil Veil te gebruiken. Deze lichte en verzorgende olie beschermt het haar tegen de hitte van bijvoorbeeld haardrogers en stijl- en krultangen. De olie hydrateert lengtes en punten diep van binnen, waardoor zichtbaar de elasticiteit van het haar wordt verbetert en voorkomt daarmee gespleten punten door een anti-breukwerking. Hierdoor wordt het haar zacht en ultraglanzend.

Bestel Helen Seward Mediter Bio Reviving Vandaag Nog!

Ben je benieuwd naar deze lijn en jouw gekleurde haar optimaal beschermen? Probeer dan nu de producten uit de Helen Seward Mediter Bio Reviving lijn. Shop de producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte!