Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Lijn

Lijn

Wella Color Touch

Wella Color Touch

Wella Color Touch

De Color Touch serie van Wella bestaat uit demi-permanente kleuringen die het haar een prachtige kleur en levendige glans geven. Alle producten uit deze serie zijn vrij van ammonia, zeer gemakkelijk aan te brengen en bieden het perfecte kleurresultaat. De Wella Color Touch serie bestaat uit verschillende kleuringen, zodat er bij iedereen een mooie haarkleur bereikt kan worden.

De verschillende Wella Color Touch lijnen

Om te beginnen is er de Wella Color Touch Plus. Deze semi-permanente haarverf biedt een net iets betere dekking dan de gewone Color Touch en is daarom perfect voor het bedekken van stugge, grijze haren. De Relights kleuringen zijn speciaal ontwikkeld om blond haar en magma-kleuren en highlights op te frissen en een levendige glans te geven. Een andere topper uit de serie is de Sunlights verf. Deze zorgt voor een milde oplichting voor een sun-kissed vakantielook. Ook is dit de perfecte kleuring om de eerste tekenen van grijs haar te verbergen. Tot slot is er de Color Touch Special Mix. Deze lijn bestaat uit creatieve kleuren om te mengen met de natuurlijke kleuren of om een levendig kleurresultaat te bereiken.

De perfecte emulsie

De Color Touch Emulsie is essentieel bij het aanbrengen van de demi-permanente haarkleuring. Het zorgt voor een precieze ontwikkeling en een optimaal resultaat. Helemaal vrij van ammonia. Ook is er een emulsie speciaal voor de Plus lijn. Voor een nauwkeurig resultaat van de Wella Color Touch Plus kleuren.

Shop Wella Color Touch altijd voordelig bij ProBeauty

Nog niet toe aan een permanente kleuring maar wel een levendigheid en glans ervaren in je kleur? Dan is deze demi-permanente verf precies wat je zoek! Shop het brede aanbod aan kleuren altijd voordelig bij ProBeauty. Bij ons shop je altijd snel, veilig en gemakkelijk. Volg ons op onze sociale kanalen om op de hoogte te blijven van leuke acties en speciale kortingen!

 Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Helen Seward!

Actieve filters