Kerastase

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Kérastase 

Elke vrouw verlangt naar uitzonderlijk mooi haar, maar de oplossing verschilt per persoon. Zo kunnen het haartype, hoofdhuidproblemen, interne en externe factoren de gezondheid van het haar beïnvloeden. Het vergt aandacht en expertise om een oplossing te vinden voor deze factoren en jouw perfecte haar te verkrijgen. Kérastase maakt innovatieve, op maat gemaakte producten met uitzonderlijke resultaten.

Renovatie van de klassieke fles

Met de renovatie van de klassieke Kérastase fles komt een nieuw gevoel voor persoonlijke stijl en duurzame luxe tot leven. Het moderne silhouet krijgt elegante, harmonieuze rondingen. Juweelachtige doppen met een gouden bovenkant versterken de sensualiteit van verwennende haarrituelen en hebben elk een speciale kleur. Het nieuwe ontwerp versterkt de luxe ervaring, zonder extra gewicht. Geïnspireerd door lichtheid besparen de doppen alleen al meer dan 45 ton plastic per jaar. Bekijk de verfijnde details van jouw douche edelstenen eens van dichtbij.

Op maat gemaakt

Elke lijn is op maat gemaakt. Zo is Kerastase Blond Absolu speciaal ontwikkeld voor alle soorten blond haar. Kerastase Curl Manifesto is speciaal voor alle types krullend haar. Dunner wordend haar en haaruitval kan aangepakt worden met Kerastase Densifique. En ook Kerastase Genesis is ontwikkeld voor het behandelen van haaruitval. Kérastase heeft ook een lijn die geschikt is voor alle haartypes. De herstellende behandeling van Kerastase Chronologiste is voor alle haartypes, van hoofdhuid tot in de punten. Drie soorten droog haar worden aangepakt met de Kerastase Nutritive lijn. Het biedt een voedende verzorging en maakt het haar zacht. Gekleurd haar kan verzorgd worden met Kerastase Réflection, speciaal voor gekleurd haar. Wil je glanzend en stralend haar dan kun je de Elixir Ultime lijn gebruiken. Deze musthave lijn bevat essentiële oliën als basis voor de formule. De Kérastase (Fusio-Dose) Kerastase boosters maken het haar weer sterk.