Nagelproducten

Nagelproducten kopen

Op zoek naar de beste nagelproducten voor in jouw salon of thuis? Bij Probeauty kun je de beste nagelproducten online bestellen of kom naar de groothandel nagelproducten in Doetinchem. In de webshop van onze nagel groothandel kun je alle nagelproducten bestellen. Probeauty heeft de goedkoopste nagelproducten voor jou.

groothandel gelnagels | groothandel gellak | groothandel acrylnagels | groothandel nagels

Professionele nagelproducten 

Wil jij professionele nagelproducten kopen? Bij ProBeauty vind je alle nagelbenodigdheden bij elkaar.

Wat is het verschil tussen acrylnagels en gelnagels?

Acrylnagels zijn heel erg sterk. Deze kunstnagels kunnen daarom ook lang blijven zitten. Een nadeel van acrylnagels is dat het daardoor ook weinig buigzaam is. Ook is het erg dik en ziet het er minder natuurlijk uit. Het zetten van acrylnagels kan een vervelende geur geven.

Gelnagels zijn flexibeler en breken daarom ook minder snel. Ze zien er natuurlijker. Maar gelnagels zijn dan weer moeilijker te verwijderen en blijven minder lang zitten dan acrylnagel. 

Acryl nagel producten

Acrylnagels naturel, korte acrylnagels of nagels verlengen? Shop nu de beste acryl nagel producten voor in je nagelsalon. Maak mooie, stevige nagels die lang blijven zitten. Welke kleur is jouw favoriet? Witte acryl nagels, acrylnagels roze, acryl nagels paars? Je maakt als nagelstylist de mooiste acryl nagels met de acrylpoeders van White Angel van Gellex.

› Eenvoudig acrylnagels kopen: acrylnagels online bestellen

Gelnagels kopen

Wil jij gelnagels zetten? Bestel nu alles wat je daarvoor nodig hebt. Probeauty is een groothandel gelnagelsGelnagels kopen. De gels zijn te gebruiken voor het verstevigen en verlengen van de nagels. Het geeft een natuurlijke look en flexibele nagels. Ga jij voor de klassieke gelnagels? Of kies je voor de nieuwe Mixxgel of BIAB?

Mixxgel all-in-one

Deze Gellex Mixxgel is sterker dan gelnagels en flexibeler dan acrylnagels. Het is een heel eenvoudig in gebruik en heeft geen vervelende luchtjes.

BIAB bestellen

Builder in a Bottle is een buildergel. Een BIAB behandeling zit tussen acrylnagel en gelnagels in. Het werkt snel en makkelijk, je hoeft geen poeder te mixen. BIAB met verlenging: BIAB is ook geschikt om mee te verlengen, gebruik dan tips of sjablonen. 

Builder in a bottle kopen kan nu bij ProBeauty! Gellex BIAB bestellen

Nagels lakken? Nagellak bestellen doe je bij ProBeauty!

Maak mooie nagels met de nagellak van John van G. De John van G nagellak is mooi dekkend en gebruik je zonder nagellamp. Gebruik voor het beste resultaat een basecoat en topcoat. Vergeet ook je teennagel niet! Nagellak bestellen doe je bij ProBeauty!

Welke kleur ga jij je nagels lakken?

witte nagels | gele nagels | blauwe nagels | rode nagels | roze nagels | oranje nagels| paarse nagels | herfst nagels | kerstnagels | zwarte nagels | groene nagel

De beste gellak - Gel nagellak

Gellak kopen? Ontdek nu de uitgebreide collectie Gellak nagellak bij ProBeauty. De White Angel Gel Polish Deluxe van Gellex is een gel nagellak om mooie nagels mee te maken. Geschikt voor de nagelstylist en voor thuis. Heb je ook al de rubber base gellak van White Angel ontdekt? Of de no wipe topcoat? Ideaal!

Gel nagellak lamp

Denk eraan dat je gellak moet uitharden onder een nagellamp. De White Angel gellak is geschikt voor alle soorten lampen (led en UV lamp). Ook een professionele gel nagellak lamp bestel je bij ProBeauty: Gellak lamp kopen

Nagelverzorging: nagelriemolie kopen

Voor mooie nagels moet je ook je nagelriemen verzorgen. Met nagelriemolie verzorg je droge nagelriemen. 

› Nagelverzorging

Remover & Cleaner

Reinig de nagels voor en na een behandeling met een cleaner. Met een nagellak remover verwijder de nagellak. 

Nagellakremover zonder aceton, soak off foils en cleaner bestel je nu! 
› Remover & Cleaner

Nagelproducten bestellen achteraf betalen

Bestel nu jouw nagelproducten. De producten worden super snel geleverd, je kunt achteraf betalen en ProBeauty levert alleen professionele nagelproducten.

Professionele nagelproducten

Professionele nagelproducten kopen | Groothandel nagelproducten

Actieve filters