Wella Invigo Volume Boost

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Wella Invigo Volume Boost

Wella Invigo Volume Boost

Een lichte verzorging voor zichtbaar meer volume. Dat is waar de Wella Invigo Volume Boost voor zorgt. De lichte formules zorgen voor een mooie glans in het haar zonder het haar te verzwaren. De Volume Boost is speciaal ontwikkeld om het haar meer volume te geven. Het vermoeide haar zonder volume verandert door deze lijn in een veerkrachtige bos haar met optimaal volume.

De producten van Invigo Volume Boost

De lijn van Volume Boost bestaat uit verschillende producten. Zo zorgt de Wella Volume Boost Shampoo ervoor dat het haar wordt ontzien van vuil en stylingsresten, waardoor het haar niet meer zwaar aanvoelt. Ben je op zoek naar meer body en volume voor je haar? Dan wordt het Wella Volume Boost Crystal Mask aangeraden. Door dit masker wordt het haar beter hanteerbaar en extra verzorgd. Voor een langdurig resultaat is de Wella Boost Spray de beste optie. Deze spray bevat katoenextracten, die ervoor zorgen dat het haar langdurig in model blijft en daarnaast het haar voorzien van meer body en volume.

De formule

Wella Invigo Volume boost bestaat uit een formule met modellerende, veerkrachtige polymeren die de haarvezels omringen. Hierdoor kunnen de meest geweldige looks met optimale volume gecreëerd worden tijdens het föhnen. De formule bevat katoen. Dit is een zachte en stevige vezel die zorgt voor volumineus fijn haar. Doordat het haar de juiste voeding krijgt, is de volume gelijk zichtbaar, na gebruik van een van de producten uit deze lijn.

Bestel Wella Invigo Volume Boost online bij ProBeauty

Shop de producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Social? Hier blijf je altijd op de hoogte van ons laatste hair & beauty nieuws!