Sebastian Effortless-Reset

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Sebastian Professional

Schoonheid zonder grenzen, dat is de visie van Sebastian. Met een breed assortiment haarverzorgingsproducten is Sebastian een bekende naam in de professionele kapperswereld. Sebastian staat bekend om het volgen van een artistieke ambitie en het creëren van nieuwe mogelijkheden voor zelfexpressie. Het merk dat sinds het begin van de jaren '70 op de markt is, heeft veel innovaties en ontwikkelingen doorgemaakt, waardoor het merk vandaag de dag erg populair is bij haarstylisten en kappers over de hele wereld.

De geschiedenis van Sebastian

Voor de start van Sebastian gaan we terug naar het begin van de jaren ‘70. De stylisten Geri Cusenza en John Sebastian hadden de droom om de flower power generatie te leiden naar fearless hairfashion. De term fearless wordt dan ook de fundatie van het merk Sebastian. Het verlangen naar innovatie kenmerkt het merk tot op de dag van vandaag.

Sebastian is populair in Hollywood, waar voor haarstylisten de lat extra hoog ligt en waar steeds weer spectaculaire kapsels verwacht worden. Sebastian ondersteunt dit, wat het merk erg populair maakt.

Sebastian Effortless Reset

Hecht jij veel waarde aan een representatieve done/undone stijl, maar wil je niet meer dan 5 minuten in de badkamer staan (want die tijd heb je simpelweg niet)? Ontdek dan Sebastian Effortless: Met deze nieuwe lijn creëer je eenvoudig “Perfectly Imperfect Styles!” De Reset Shampoo is een verhelderende anti-residu shampoo en is veilig voor dagelijks gebruik en gekleurd haar. Met een zachte formule die zelfs de hardnekkigste stylingresten in één wasbeurt verwijdert en je natuurlijke glans onthult. De Preset Conditioner bouwt textuur op en is uitstekend als primer voor styling en als conditioner voor het haar. Speciaal geformuleerd tegen kroezen, kleurveilig en biedt hittebescherming. Sebastian Effortless is geschikt voor alle haartypen.

Vindt jouw favoriete Sebastian haarverzorginsproduct zoals de Sebastian Reset shampoo, Preset Conditioner of Sebastian Shaper ID Hairspray hier op onze website. Bestel vandaag* nog voor 21:00 en je hebt het morgen in huis.