Blonde Expert

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Indola Blonde Expert

Voor blond haar is er deze vernieuwde Blonde Expert lijn. De Blonde Expert lijn heeft ALLES voor blond haar en is verrijkt met de Hair-Bond Technologie voor maximale haarbescherming

Blonde Expert haarkleuring 

De serie bestaat uit kleuring: Permanente Haarkleuring en Blondeerpoeder (Lightener), om de mooiste blonde looks te creëren. Ook is er een collectie van Highlifts en Pastels voor on-trend looks op maat van de individuele wensen en haartypes. Indola Blonde Expert: een bewezen superieure kwaliteit voor een betaalbare prijs zodat JIJ de ultieme blond expert kan zijn! Voor professioneel gebruik.

Blonde Expert Care

Blonde Expert heeft ook verzorgende producten om de blonde kleur perfect te verzorgen en onderhouden. Deze Blonde Expert Care serie bevat shampoos, treatment en leave-in conditioner sprays. Veelal ook met Bond Technologie.

Hair-Bond Technologie 

De producten zijn verrijkt met de Hair-Bond Technologie voor maximale haarbescherming. De Hair-Bond Technologie garandeert minimale haarbreuk met de coolste blondresultaten:

  • Geïntegreerd in het gehele assortiment, behalve de boosters die gemengd worden met andere Blonde Expert producten die bonding bevatten
  • Beschermt de haarstructuur tijdens het highlifting en oplichtingsproces
  • Geen extra bonding product nodig 

Bij ProBeauty vind je alle Indola Blonde Expert producten. 

Ruime keuze, snelle levering en de beste prijzen. Koop nu jouw favoriete Indola producten en wij zorgen dat het snel bij jou in huis is! Heb je vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!