Indaco Hold

Helen Seward Indaco Hold

Ben je op zoek naar stylingproducten die jouw haar de hele dag perfect in model houden? Probeer dan de Helen Seward Indaco Hold producten eens een keer uit. De producten uit deze lijn bevatten zowel organische als high-tech ingrediënten die het haar versteviging bieden en langdurig in model houden.

Indaco Hold producten

De Indaco Hold lijn bestaat uit verschillende producten. We lichten een paar van onze favorieten toe. De Clay Styler is een perfecte stylingklei voor korte kapsels. Het biedt langdurige versteviging, een matte finish en het zorgt voor een gestructureerde look. Ook een super product voor korte kapsels is de Solid Gel. Deze gel zorgt voor een stevig kapsel met een mooie gecontroleerde glans. Tot slot is de Techno Spray zeker het noemen waard. Deze haarlak bevat geen drijfgas en biedt een extra stevige hold. De spray is duurzamer en milieuvriendelijker doordat het geen drijfgassen bevat en is verrijkt met organische ingrediënten.

Indaco voor elk type haar

De Helen Seward Indaco lijn bestaat uit verschillende collecties met elk hun eigen eigenschappen:

  • Indaco Gloss: Voor een prachtige glans zijn de producten uit de Gloss lijn uitermate geschikt. De ideale producten voor een perfecte shine en een gezonde look.
  • Indaco HoldDe producten uit de hold lijn houden het haar langdurig perfect in model. Met producten voor zowel kort als lang haar.
  • Indaco Care: Voor je het haar gaat stylen, is een goede bescherming belangrijk! De Care producten verzorgen, conditioneren en beschermen het haar tijdens het stylen.
  • Indaco ShapeDeze producten bieden het haar meer textuur, meer grip en gaan effectief pluizen tegen. Ook geschikt voor krullen!
  • Indaco Volume: Voor ongekend veel volume is de Indaco Volume lijn helemaal perfect. De producten liften het haar vanaf de haaraanzet en zorgen voor veel body.

Organic soul

De Helen Seward Indaco lijn combineert high-tech ingrediënten die zijn geselecteerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten met eeuwenoude organische extracten die bekend staan om hun weldadige krachten. Helen Seward streeft ernaar om chemische componenten zoveel mogelijk te vervangen door actieve organische extracten uit bijvoorbeeld maïs, vlierbloesem, wilg, rijst en verbena. Deze ingrediënten verbeteren de vochtregulatie, geven het haar meer elasticiteit en zorgen voor een prachtige glans. Ook beschermen ze de haarkleur en gaan ze haarbreuk tegen. Dat maakt de Indaco collectie van Helen Seward beter voor haar, mens en milieu.

Bestel Vandaag Nog Helen Seward Indaco Hold Online

Gun jouw haar ook een ongekende glans en kies voor de producten uit de Indaco Hold collectie. Bestel ze vandaag nog en je hebt ze morgen al in huis! Afrekenen gaat bij ons altijd veilig via de bekende kanalen. Blijf helemaal op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en door ons te volgen op social media.