Indaco Shape

Helen Seward Indaco Shape

Voor meer definitie in het haar kies je voor de producten uit de Helen Seward Indaco Shape collectie. Deze producten bieden het haar meer textuur, meer grip en gaan effectief pluizen tegen. Daarnaast hydrateren ze het haar en zorgen ze voor een optimale bescherming van het haar en de haarkleur.

Indaco Shape producten

De Indaco Shape lijn bestaat uit verschillende producten. De Indaco Smooth Cream is een anti-klit crème om het haar te ontwarren, pluizen tegen te gaan en een perfecte sleek look te creëren. De Shaping Tech is een stylingpasta met een sterke hold en een satijnen finish. Modelleer en hermodelleer je kapsel wanneer je maar wil! Ideaal voor korte kapsels. Speciaal voor krullen heeft de Helen Seward Indaco Shape lijn de Curl Definer. Dit is een crème die krullen definieert en langdurig in model houdt. Met anti-pluis effect voor perfecte krullen.

Organische extracten

De Helen Seward Indaco lijn combineert high-tech ingrediënten die zijn geselecteerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten met eeuwenoude organische extracten die bekend staan om hun weldadige krachten. Helen Seward streeft ernaar om chemische componenten zoveel mogelijk te vervangen door actieve organische extracten uit bijvoorbeeld maïs, vlierbloesem, wilg, rijst en verbena. Deze ingrediënten verbeteren de vochtregulatie, geven het haar meer elasticiteit en zorgen voor een prachtige glans. Ook beschermen ze de haarkleur en gaan ze haarbreuk tegen. Dat maakt de Indaco collectie van Helen Seward beter voor haar, mens en milieu.