Indaco Volume

Helen Seward Indaco Volume

De Helen Seward Indaco Volume lijn is speciaal ontwikkeld om je haar te voorzien van ongekend veel volume. De producten uit deze lijn liften het haar vanaf de wortel en zorgen voor meer body. Ideaal als je last hebt van futloos haar!

Indaco Volume producten

De Indaco Volume lijn bestaat uit verschillende producten. De Helen Seward Indaco Root Boost is een volumespray voor een ongekend volumineus effect. De spray zorgt voor extra stevigheid en body vanaf de haaraanzet. Ook de Helen Seward Indaco Volume Powder kan worden aangebracht op de haaraanzet voor mega veel volume en een mat effect. Om je look te finishen is de Helen Seward Indaco Flexible Hair Spray ideaal. Deze verzwaart het haar niet en zorgt ook voor extra volume. Ook verkrijgbaar in een handig formaat om mee te nemen.

Indaco voor elk type haar

De Helen Seward Indaco lijn bestaat uit verschillende collecties met elk hun eigen eigenschappen:

  • Indaco Gloss: Voor een prachtige glans zijn de producten uit de Gloss lijn uitermate geschikt. De ideale producten voor een perfecte shine en een gezonde look.
  • Indaco HoldDe producten uit de hold lijn houden het haar langdurig perfect in model. Met producten voor zowel kort als lang haar.
  • Indaco Care: Voor je het haar gaat stylen, is een goede bescherming belangrijk! De Care producten verzorgen, conditioneren en beschermen het haar tijdens het stylen.
  • Indaco ShapeDeze producten bieden het haar meer textuur, meer grip en gaan effectief pluizen tegen. Ook geschikt voor krullen!
  • Indaco Volume: Voor ongekend veel volume is de Indaco Volume lijn helemaal perfect. De producten liften het haar vanaf de haaraanzet en zorgen voor veel body.

Organic soul

De Helen Seward Indaco lijn combineert high-tech ingrediënten die zijn geselecteerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten met eeuwenoude organische extracten die bekend staan om hun weldadige krachten. Helen Seward streeft ernaar om chemische componenten zoveel mogelijk te vervangen door actieve organische extracten uit bijvoorbeeld maïs, vlierbloesem, wilg, rijst en verbena. Deze ingrediënten verbeteren de vochtregulatie, geven het haar meer elasticiteit en zorgen voor een prachtige glans. Ook beschermen ze de haarkleur en gaan ze haarbreuk tegen. Dat maakt de Indaco collectie van Helen Seward beter voor haar, mens en milieu.

Bestel Vandaag Nog Helen Seward Indaco Hold Online

Gun jouw haar ook een ongekende glans en kies voor de producten uit de Indaco Volume collectie. Bestel ze vandaag nog en je hebt ze morgen al in huis! Afrekenen gaat bij ons altijd veilig via de bekende kanalen. Blijf helemaal op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en door ons te volgen op social media.