Indaco Volume

Helen Seward Indaco Volume

De Helen Seward Indaco Volume lijn is speciaal ontwikkeld om je haar te voorzien van ongekend veel volume. De producten uit deze lijn liften het haar vanaf de wortel en zorgen voor meer body. Ideaal als je last hebt van futloos haar!

Indaco Volume producten

De Indaco Volume lijn bestaat uit verschillende producten. De Indaco Root Boost is een volumespray voor een ongekend volumineus effect. De spray zorgt voor extra stevigheid en body vanaf de haaraanzet. Ook de Volume Powder kan worden aangebracht op de haaraanzet voor mega veel volume en een mat effect. Om je look te finishen is de Flexible Hair Spray ideaal. Deze verzwaart het haar niet en zorgt ook voor extra volume. Ook verkrijgbaar in een handig formaat om mee te kunnen.

Organic soul

De Helen Seward Indaco lijn combineert high-tech ingrediënten die zijn geselecteerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten met eeuwenoude organische extracten die bekend staan om hun weldadige krachten. Helen Seward streeft ernaar om chemische componenten zoveel mogelijk te vervangen door actieve organische extracten uit bijvoorbeeld maïs, vlierbloesem, wilg, rijst en verbena. Deze ingrediënten verbeteren de vochtregulatie, geven het haar meer elasticiteit en zorgen voor een prachtige glans. Ook beschermen ze de haarkleur en gaan ze haarbreuk tegen. Dat maakt de Indaco collectie van Helen Seward beter voor haar, mens en milieu.