Matrix Total Results The Re-Bond

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Matrix Total Results The Re-Bond

Je haar een andere kleur verven is leuk, maar niet elk haartype kan hier even goed tegen. Het haar kan zwaar beschadigd raken door de chemische werking van sommige haarverven. De producten van Matrix Total Results The Re-Bond zorgen ervoor dat beschadigd haar na een chemische behandeling weer sterker en gezonder aanvoelt. De producten zijn samengesteld om het haar te reinigen, behandelen en optimaal te voeden.

De producten uit The Re-Bond lijn

De producten zijn geschikt voor iedereen die beschadigd haar heeft door het verven of een andere chemische behandeling. The Re-Bond lijn bestaat uit drie producten. Om je haar optimaal te herstellen wordt het gebruik van alle drie de producten aangeraden. De The Re-Bond 1 Shampoo zorgt ervoor dat het haar herstelt en versterkt, waardoor het haar weer zacht en soepel wordt. De The Re-Bond Pre-Conditioner Step 2 herstelt het haar en de verbindingen van binnenuit. Je lokken krijgen hierdoor hierdoor hun glans en hun natuurlijke veerkracht terug. De The Re-Bond Pre-Conditioner Step 3 zorgt er nogmaals voor dat het haar optimaal beschermd wordt en een extra glans krijgt.

Hoe werkt het?

De producten van The Re-Bond lijn zorgen voor het verantwoord wassen en verzorgen van het haar dat door chemische behandelingen beschadigd is. De shampoo uit deze lijn is stap 1. Breng de shampoo aan op vochtig haar. Zorg dat de shampoo schuimt en spoel het daarna goed uit. Stap 2 is de Pre-Conditioner. Zorg ervoor dat het overtollige water uit het haar is. Verdeel de conditioner goed door het haar. Laat het ongeveer 5 tot 10 minuten inwerken en breng daarna The Re-Bond Conditioner nummer 3 aan. Spoel conditioner nummer 2 nog niet uit! Zorg ervoor dat de conditioner nummer 3 goed in het haar wordt gemasseerd en spoel het daarna grondig uit.

Bestel Matrix Total Results The Re-Bond online bij ProBeauty

Shop de intensief herstellende producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg ons op Instagram om up to date te blijven over onze aanbiedingen, giveaways en het laatste hair & beauty nieuws!