Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
100 procent

Volg Helen Seward op social media

 • Facebook
 • Youtube
 • Instagram

18.21 Man Made Er zijn 7 producten

 • De 18.21 Man Made Clay verdikt, vormt en separeert het haar. Een klein beetje is al genoeg om een gestructureerde of juist ongestructureerde stijl te creëren, wat je wilt.

  Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!
 • Perfect om het vorm te geven en tegelijk te verzorgen. Verfijnt de textuur, voegt een beetje vocht toe en controleert pluis.

  Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!
 • De 18.21 Man Made Pomade. Hoogglanzend, maar beslist niet vet. Je kunt er kort tot middellang haar mee vormen, verfijnen, separeren en controleren. Zo creëer je de meest fantastische, pluisvrije stijlen: glad, golvend, krullend – aan jou de keus!

  Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!
 • 18.21 Man Made snapt wat mannen willen. Premium Hair Spray droogt snel, blijft flexibel en beschermt het haar tegen vocht zonder dat het slap wordt.

  Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!
 • De 18.21 Man Made Shaving Glide Spiced Tobacco is een scheergel waar je mes soepeltjes doorheen glijdt. Die zo transparant is (geen schuim!) dat je precies ziet wat je wegscheert (of niet!).

  Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!
 • De  18.21 Man Made Sweet Tobacco bevat een mannelijk aroma, geïnspireerd op zoete Virginia pijptabak en de Roaring Twenties met z’n drooglegging en chique lounges. Mannelijk, ja, maar zeker niet alleen voor stoere mannen. Sweet Tobacco Spirits heeft dan wel een uitgesproken karakter, maar is genderneutraal.

  Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!
 • De 18.21 Man Made Wash is een alles in één kunner! Zo reinigt, versterkt en hydrateert dit product je lichaam en haar van top tot teen!

  Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!
Toont 1 - 7 van de 7 items
Hoe maak ik

een account

aan op Helenseward.nl

Een account aanmaken is heel eenvoudig. ga in het menu naar account aanmaken hiermee komt u op de juiste pagina vul u gegevens correct in en verzend deze. Met het aanmaken van een account komt u in ons klanten bestand. Prijzen die beschikbaar komen zijn consumenten advies prijzen.

Bent u een kapsalon/professional?

Bent u een kapsalon/professional moet uw account eerst omgezet worden. Hiervoor moet u contact met ons opnemen over de mogelijkheden en lees hieronder verder "ZAKELIJK ACCOUNT"

Information

Helenseward.nl
Informaticaweg 5a
7007CP Doetinchem, NL

Tel: 0031 (0)316 531501
(Ma. t/m Do 10:00-18:00)
info@helenseward.nl