Sebastian Seb Man

Sebastian Professional

Schoonheid zonder grenzen, dat is de visie van Sebastian. Met een breed assortiment haarverzorgingsproducten is Sebastian een bekende naam in de professionele kapperswereld. Sebastian staat bekend om het volgen van een artistieke ambitie en het creëren van nieuwe mogelijkheden voor zelfexpressie. Het merk dat sinds het begin van de jaren '70 op de markt is, heeft veel innovaties en ontwikkelingen doorgemaakt, waardoor het merk vandaag de dag erg populair is bij haarstylisten en kappers over de hele wereld.

De geschiedenis van Sebastian

Voor de start van Sebastian gaan we terug naar het begin van de jaren ‘70. De stylisten Geri Cusenza en John Sebastian hadden de droom om de flower power generatie te leiden naar fearless hairfashion. De term fearless wordt dan ook de fundatie van het merk Sebastian. Het verlangen naar innovatie kenmerkt het merk tot op de dag van vandaag.

Sebastian is populair in Hollywood, waar voor haarstylisten de lat extra hoog ligt en waar steeds weer spectaculaire kapsels verwacht worden. Sebastian ondersteunt dit, wat het merk erg populair maakt.

Sebastian Seb Man

Vindt jouw favoriete Sebastian Seb Man producten zoals de Sebastian Seb Men The Sculptor Matt Clay, Sebastian Seb Men The Player medium hold gel of de immer populaire Sebastian Seb Man The Multitasker 3-1 shampoo. Bestel vandaag* nog voor 21:00 en je hebt het morgen in huis.

Sebastian Seb Man Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Helen

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.