Royal KIS

Royal KIS

Heb je last van droog en beschadigd haar? Dankzij het revolutionaire Keratin Infusion System is dit probleem nu opgelost. De Royal KIS lijn is speciaal ontwikkeld om het haar extra verzorging te bieden zodat het optimaal kan herstellen. De producten hebben een rijke formule en bieden de best mogelijke verzorging.

Waarom Royal KIS?

Royal KIS is zo ontwikkeld dat het haar optimaal hersteld kan worden door het revolutionaire Keratin Infusion System. Alle producten uit deze lijn zijn op een milieuvriendelijke manier ontwikkeld. De producten zijn niet op dieren getest en de verpakkingen van de producten zijn recyclebaar. De producten bieden een veerkrachtig resultaat. Ook zorgen de producten ervoor dat het haar optimaal zal glanzen en zijn natuurlijke volume terugkrijgt. De producten uit de Royal lijn zijn allemaal net iets luxer dan de reguliere KIS producten.

De producten van Royal KIS

De Royal KIS lijn bestaat uit meerdere producten. Zo heb je bijvoorbeeld Royal KIS Scalp Cleanditioner. Dit is een kalmerende shampoo en conditioner in één die helpt bij het bestrijden en voorkomen van roos en een droge huid. De Royal KIS Protect Magic Shield is een spray die het haar gemakkelijk doorkambaar maakt en zorgt voor een goede bescherming tegen de hitte van stylingtools. Naast verzorgingsproducten zijn er ook kleuropfrissers aanwezig in de Royal KIS lijn. De Royal KIS Glampoo Cherry maakt het uitproberen van een nieuwe haarkleur eenvoudig en leuk. De kleur blijft mooi tot wel 20 wasbeurten. Dit is de kleur ‘red’, maar deze er zijn nog veel meer leuke producten om een keer uit te proberen.

Bestel Royal KIS online bij ProBeauty

Shop de producten vandaag nog bij ProBeauty en geniet direct van lage prijzen, snelle levering en een goede service. Bij ons shop en betaal je altijd veilig en daarnaast is het mogelijk om achteraf te betalen. Go and follow us! Zo weet je altijd als eerste van onze nieuwe producten, kortingen en leuke winacties.

 Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Helen Seward!

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.