KMS

KMS California

KMS California biedt een breed assortiment verzorgingsproducten voor ieder haartype. Dus ben je op zoek naar meer volume, mooiere krullen of wil je je haarkleur een boost geven? Met de verschillende productlijnen van KMS kan dat!

Voor mooiere krullen raden wij de KMS CurlUp Control Creme aan. Het zorgt ervoor dat jij de perfecte krul in je haar krijgt en dat deze ook nog eens de hele dag blijft zitten! Je krullen pluizen niet en blijven langdurig in model zitten.

KMS Hairplay / KMS HairStay

KMS heeft een eigen Hairplay lijn. Met de producten uit deze lijn creëer jij de hipste kapsels! Zo ook de KMS HairPlay Molding Paste. De klei zorgt voor meer textuur in het haar. Welke haarstyling je ook hebt, met een hold van 4 zorgt de Molding Paste ervoor dat je haar de hele dag in model blijft!

Probeer ook eens de KMS HairPlay Dry Wax. Na het creëren van je perfecte lookfinish je deze met KMS HairPlay Dry Wax. De spray zorgt voor een matte afwerking en laat je haar de hele dag in model zitten zonder dat het plakkerig wordt! En door de herstellende ingrediënten in dit product, wordt je haar tegelijkertijd verzorgd!

Kms Care

KMS Add Volume, de lijn om meer volume in je haar aan te brengen! KMS heeft een speciale shampoo ontwikkeld die tot diep in het haar reinigt en de haarpunten en haarvezels van binnen uit meer volume geeft! De KMS Add Volume Shampoo geeft je haar een boost en lift het op als nooit tevoren!

KMS Consciousstyle

KMS Consciousstyle is samengesteld hoogwaardige ingredienten met minimale een biologische afbreekbaarheid van 97%.* *gebaseerd op de organische componenten van de formulering volgens de OESO-richtlijnen

Goedkoop KMS Producten Kopen?

Bestel de KMS producten vandaag nog en je hebt ze morgen al in huis! En wil je op de hoogte blijven van acties en nieuwe trends? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!