Wella Color Motion

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Wella Color Motion

Wella Color Motion

De Wella Color Motion lijn is speciaal ontwikkeld voor geverfd haar. Het zorgt ervoor dat de kleur langer mooi blijft en herstelt beschadigde lokken. Daarnaast zorgen de producten uit deze lijn ervoor dat je lokken sterker worden en zorgen ze voor een zijdezachte finish. Klinkt dit voor jou als de ideale oplossing? Maak dan kennis met de producten uit de Wella Color Motion lijn.

De werking van Color Motion

Om te beginnen is de Wella Color Motion Shampoo een van de meeste effectieve kleurshampoos voor de bescherming van het haar. De shampoo zorgt ervoor dat eventuele overgebleven verfresten voorzichtig na het verven uit het haar worden verwijderd. Daarnaast helpt de shampoo om de kleur in te sluiten met behoud van de soepelheid en de glans in het haar. De Wella shampoo uit de Color Motion lijn bestaat uit een formule die een extra anti-oxidant bevat om de bescherming tegen vrije radicalen te verbeteren.

Een optimaal resultaat

De Wella shampoo uit de Color Motion lijn biedt kleurbescherming tot acht weken. Voor een optimaal resultaat worden andere producten uit de Color Motion lijn ook aangeraden. De Wella Color Motion Conditioner is een diep hydraterende conditioner die zorgt voor langer kleurbehoud en helpt bij het verbeteren van de kwaliteit van het haar. Door de conditioner wordt de kwaliteit van het haar versterkt, waardoor het haar minder snel zal breken. De Wella Color Motion Scalp Pro lotion is een ideaal product die speciaal ontworpen is om de hoofdhuid te beschermen tegen mogelijke irritatie van een chemische behandeling.

Bestel Wella Color Motion online bij ProBeauty

Ben je benieuwd naar deze lijn en wil jij ook optimaal genieten van een langer kleurbehoud? Probeer dan nu de producten uit de Wella Color Motion lijn. Shop de producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Dit is hét platform voor de hair & beauty lover! Hier ben je altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten, kortingsacties en leuke giveaways.