REHUB+ Specialist

Helen Seward REHUB+ Specialist

De Helen Seward REHUB+ Specialist staat voor professionaliteit in de salon. De producten uit deze lijn zijn onmisbaar voor iedere haarstylist. De REHUB+ Specialist bestaat uit twee verschillende behandelingen die in de salon uitgevoerd kunnen worden. Het Multibonding Lightening System is ontwikkeld om het haar tot wel negen niveaus lichter te maken terwijl de haarvezels worden beschermd. De andere treatment is de Keratin Multilevel Technology. Deze zorgt voor onmiddellijke reparatie van beschadigd haar. Beide behandelingen mogen niet in de salon ontbreken.

Helen Seward REHUB+ Multibonding Lightening System

Tijdens het blonderen worden de haarvezels onderworpen aan stress. Dit zorgt voor het onvermijdelijke gevolg dat bindingen in de vezels worden verzwakt en dat haarschubben beschadigd raken. De Helen Seward REHUB+ Multibonding Lightening System bestaat uit een blondeerpoeder en een modulator. Het blondeerpoedeer bevat geïntegreerde bescherming om het haar tijdens het blonderen zo min mogelijk te beschadigingen. De Modulator is een emulsie die kan worden toegevoegd aan het poeder om uitdroging te voorkomen, het haar te versterken en nog meer te beschermen tijdens het blonderen. Ook kan de Modulator na de behandeling worden gebruikt als een conditioner om het haar te hydrateren en de soepelheid te verbeteren. Voor zacht, glanzend en gemakkelijk doorkambaar haar.

Helen Seward REHUB+ Keratin Multilevel Technology

Deze behandeling heeft een versterkende werking en is daardoor ideaal voor zwaar beschadigd haar. Het gaat haarbreuk tegen en zorgt voor een langdurige verzegelende werking op gespleten haarpunten. De behandeling bestaat uit drie stappen en kan worden uitgevoerd na een chemische- of kleurbehandeling. Het haar krijgt een buitengewone glans en de kleur wordt optimaal beschermd tegen vervaging. En dit allemaal in slechts één behandeling.

Helen Seward REHUB+ Laminating Technology

Perfecte producten voor een perfecte prijs

De producten uit de REHUB+ Specialist lijn zijn apart verkrijgbaar of in een voordelige set: de REHUB+ Salon Kit en het Multibonding Lightening System. Wil je graag de producten eerst een keer uitproberen voor je een grote verpakking aanschaft? De REHUB+ Trial Kit is perfect om de herstellende keratinebehandeling eenmalig uit te voeren. Dan weet je meteen of de producten iets voor in jouw salon zijn!

Bestel Vandaag Nog Helen Seward REHUB+ Specialist online bij ons

REHUB+ is onmisbaar in elke salon! Je. Wil je graag in jouw salon gaan werken met Helen Seward? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0316-531501, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Volg Helen Seward op Instagram om op de hoogte te blijven van (nieuwe) producten en acties.