Filteren op

Selections

Selections

Olaplex

Olaplex

De producten van Olaplex behoren tot de meest innovatie en populaire haarproducten van dit moment. Olaplex is speciaal ontwikkeld om beschadigd, droog en futloos haar te herstellen. De Olaplex behandeling kun je in de kapsalon laten uitvoeren voorafgaand aan een chemische behandeling, zoals bijvoorbeeld het kleuren of blonderen. Olaplex heeft daarnaast producten ontwikkeld speciaal voor thuisgebruik, zodat jij ook zelf je haar optimaal kunt verzorgen tussen je bezoeken door.

Wat is Olaplex?

Olaplex is een uitvinding van twee deskundige scheikundigen: Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Zij ontdekten een chemische verbinding die slechts uit één ingrediënt bestaat en geen siliconen of olie bevat die het haar beschermt.

Door het stylen, föhnen en verven van het haar, raakt het haar beschadigd en worden de zwavelbruggen in het haar gebroken. Olaplex herstelt die kapotte verbindingen in het haar en is daarmee dé oplossing om beschadigd, droog en futloos haar weer in topconditie te brengen. Olaplex producten zijn ook ideaal om gespleten haarpunten te voorkomen, je haar langer te laten groeien of extra glans te krijgen. Olaplex maakt het haar sterker dan ooit tevoren! Daarnaast is Olaplex vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Olaplex is ook nog eens 100% vegan en dierproefvrij!

Goedkoop Olaplex Kopen?

 Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Helen Seward!

Actieve filters