Helen Seward BB Color Beauty Haarkleuren

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Helen Seward BB Color Beauty Haarkleuren

De innovatie van Helen Seward op het gebied cosmetische haarkleuring is de Helen Seward BB Color Beauty en de Helen Seward BB Color Pigma

Helen Seward BB Pigma Color Mask

Helen Seward BB Pigma Color Mask is een voedend kleurmasker, voor een snelle applicatie. Ideaal om kleur te doen herleven, of haarkleur te intensiveren. Oneindig aantal creatieve tinten zijn te verkrijgen door de Helen Seward BB Pigma Color Mask onderling te mengen zodat alle reflecties zijn te definiëren. Glanst en voedt met een gladmakende en beschermende werking, waardoor het haar een heldere en gezonde uitstraling krijgt.

Helen Seward BB Color Beauty Demi/Semi Permanente Haarkleuring

Helen Seward BB Color Beauty Demi/Semi Permanente Haarkleuring, is een voedende tone-op-tone haarkleur. Helen Seward BB Color Beauty Demi/Semi Permanente Haarkleuring is de nieuwe ton-sur-ton voedende cosmetische haarkleuring, zonder ammoniak. Prachtige, heldere en intense nuances voor een eindeloze reeks kleuren voor perfect, glanzend, natuurlijk mooi haar. Helen Seward BB Color Beauty Demi/Semi Permanente Haarkleuring verbergt niet, maar elimineert onvolkomenheden, verbetert elke reflectie en perfectioneert de natuurlijke glans van het haar dankzij de exclusieve combinatie van actieve ingrediënten en diepe voedende kracht. Dekt tot 70% grijs haar en perfect om mee te tonen.