Loreal Professionnel Majirel Glow Haarkleur

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

L’Oréal Professionnel Majirel Glow Haarkleuren

L’Oréal Professionnel Majirel Glow is een permanente haarkleuring met 80% karakterkleur en 20% natuurtint wat zorgt voor meer helderheid en reflectie van de kleur.

Verzorging en bescherming

IONÈNE G is een cationisch polymeer wat het haar beschermt, zacht maakt en makkelijk doorkambaar met een langdurige glans. Intern beschermt het de interne structuur van het haar gedurende de kleuring. Zone C (vezellaag) Extern beschermt het het haar, zorgt het voor een betere houdbaarheid van de kleur en geeft het een ultieme glans. Zone A (oppervlakte)

INCELL bestaat voornamelijk uit ceramide wat het intercellulair cement in zone B (schubbenlaag) verstevigt en de weerstand van het haar tegen invloeden van buitenaf verhoogt. Ceramiden bestaan voor 60% uit lipiden wat het haar mooi glad maakt.

Bestel L’Oréal Professionnel Majirel Glow Haarkleuren online bij ProBeauty

Bij ProBeauty shop je de Majirel Glow Haarkleuren altijd veilig, voordelig en snel. Dankzij ons brede assortiment aan kleuren, is de juiste verf altijd binnen handbereik. Betalen gaat bij ons ook erg gemakkelijk en veilig. Kies voor IDEAL, Creditcard, Paypal of betaal achteraf door middel van Afterpay. Shop vandaag nog jouw favoriete haarverf bij ProBeauty!