Matrix Total Results Unbreak My Blonde

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Matrix Total Results Unbreak My Blonde

Heb je last van beschadigd haar? Komt dit door het blonderen van je haar? Blonde lokken zijn natuurlijk mooi, maar om dit te realiseren kan het haar tijdens het blondeerproces flink beschadigd raken. De producten van Unbreak My Blonde zorgen ervoor dat chemisch behandeld en beschadigd haar weer zacht, glad en gezond aanvoelt.

Voor wie is Unbreak My Blonde bedoeld?

De producten uit de lijn van Unbreak My Blonde zijn bedoeld voor blondies die last hebben van beschadigd of breekbaar haar. Blonde lokken zijn mooi, vooral in de zomer, maar niet altijd even makkelijk om te onderhouden. Het blonderen alleen al is erg schadelijk voor het haar. De producten uit deze lijn zorgen ervoor dat het haar weer zacht, glad en handelbaar wordt.

Unbreak My Blonde producten

De Unbreak My Blonde productlijn bestaat uit verschillende producten die ervoor zorgen dat jouw haar weer herstelt en zacht aanvoelt. De Matrix Unbreak My Blonde Shampoo is geschikt voor chemisch behandeld, gevoelig en beschadigd haar. Het citroenzuur zorgt voor een langer kleurbehoud en herstelt het haar op milde wijze. De Bleach Finder is een slimme reinigingsformule voor gevoelig haar. Dit product zorgt ervoor dat het haar weer in balans wordt gebracht. Daarnaast is er ook nog de Matrix Unbreak My Blonde Leave-In. Dit is een soort masker dat geschikt is voor chemisch en beschadigd haar. Het citroenzuur in dit masker geeft het haar extra zachtheid en een prachtige glans.

Bestel Matrix Total Results Unbreak My Blonde online bij ProBeauty

Shop de producten voor blond haar vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws!