Boucleme

Is Boucleme CG proof?

Ja, Boucleme is geschikt voor de Cury Girl Methode, ze zijn dus CG proof! De producten van Boucleme zijn speciaal gemaakt voor krullend haar. Ze maken gezonde, pluisvrije krullen door het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

  • Zonder siliconen
  • Zonder sulfaten
  • Zonder parabenen
  • 100% vegan

CG proof haarverzorging krullen

De producten van Boucleme zijn speciaal ontworpen voor krullend haar. Krullend haar is droger en kwetsbaarder dan andere haartypes. Het vereist voedende en hydraterende ingrediënten. De producten zitten vol hoogwaardige actieve stoffen die het vocht en het leven van droog, futloos haar herstellen.

Door middel van 3 stappen: reinigen, verzorgen en definiëren, krijg je mooie, glanzende en gevoede krullen. Zoals de natuur het bedoeld heeft. De producten van Bouclème bevatten geen chemische narigheden. Hun 0%-beleid vermeldt ingrediënten die je nooit in de producten zult vinden.

Shampoo voor krullen

Krullend haar verzorgen doe je met Boucleme. Alle Boucleme producten zijn volledig CG proof. Welke haarverzorging krullen kies jij?

Boucleme kopen? Natuurlijk bij Probeauty.nl!

Boucleme Producten koop je natuurlijk bij ProBeauty. Of het nu de Boucleme Curl Conditioner, Boucleme Curl Cleanser/Shampoo of de Boucleme Curl Defining gel is, alles vind je bij probeauty.nl