Mediter BIO

Helen Seward Mediter BIO

De Mediter BIO lijn van Helen Seward is ‘next level’ in biologische, organische haarproducten. De formules bevatten een 100% wetenschappelijk bewezen formule en een minimum van 95% aan natuurlijke ingrediënten. Dit maakt de lijn uniek en razend populair onder zowel haarstylisten als consumenten.

Waarom de Mediter BIO lijn?

Er zijn verschillende redenen om voor de BIO lijn van Helen Seward te kiezen. De lijn is onderverdeeld in vijf verschillende collecties zodat er voor ieder haartype een passend product te vinden is. De producten doen wat ze beloven dankzij hun wetenschappelijk bewezen werking. Een andere reden om te kiezen voor de BIO lijn is dat de producten bijna helemaal bestaan uit natuurlijke, ruwe ingrediënten, niet getest zijn op dieren en helemaal vegan zijn. En niet alleen de inhoud is vegan, ook de verpakkingen! De flessen zijn van gerecycled materiaal gemaakt, de bedrukkingen zijn op basis van soja en er zijn geen dierlijke producten gebruikt voor de verpakking. Daarnaast bevatten de producten geen sulfaten, siliconen, kunstmatige kleur- en geurstoffen, minerale oliën, parabenen, thiazolinone en formaldehyde releasers. Zeer 'schone' producten dus.

De verschillende BIO collecties

De Helen Seward Mediter BIO Calming producten zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die last heeft van een irriterende en jeukende hoofdhuid. De producten, zoals de Oil Shampoo, kalmeren de hoofdhuid en zorgen voor hydratatie. Een andere toplijn is de BIO Nurturing collectie. Deze zorgt namelijk voor de ideale verzorging van droog haar. Vooral het Double Mask is een intensief voedend masker dat droog haar weer vol en levendig maakt. Speciaal voor gekleurd haar is de Helen Seward BIO Reviving collectie ontwikkeld. Voor fijn en futloos haar zit je met de producten uit de BIO Volumizing lijn goed en voor alle haartypes is er de Restoring lijn. Voor iedereen is dus de juiste verzorging te vinden!

Bestel Helen Seward Mediter BIO

Shop vandaag nog de biologische, veganistische en wetenschappelijk bewezen producten uit de Helen Seward Mediter BIO. Bij ons shop je altijd voordelig en krijg je altijd veel voordeel. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op onze sociale kanalen. Zo ben je altijd op de hoogte van  acties en nieuwe producten.