Indola

Indola - exclusively professional

Indola is een professioneel haarmerk, geïnspireerd door het echte leven en echte mensen. Bij Indola focussen ze op alle relevante dingen die je nodig hebt als kapper, niets meer! Enkele productlijnen van Indola:

Indola Care en Styling

Mix & match de producten uit de Indola Care en Styling lijnen voor een geweldige coupe! Indola Care (#1 en #2) is vooral gericht op het herstellen van het haar, maar daarnaast brengen de producten de glans in het haar ook weer helemaal terug. Met de Indola Styling lijn (#3) kan het haar op welke manier dan ook in model worden gebracht, nadat het haar goed verzorgd is.Van krullen tot aan beachy waves tot aan prachtig volumineus haar! Daarnaast is elke vorm van styling te vinden in deze lijn: wax, glue, gel, poeder of spray. 

Indola haarkleuring en kleurconditioners

Kies de producten uit de Indola haarkleuringen voor prachtige resultaten. Er is ook een Blonde Expert lijn met haarverf voor het creëren van blond haar. Of kies voor de Permanent Caring Color of Zero Amm haarverf producten.

Colorblaster is een kleurconditioner om je haar gemakkelijk te transformeren of om vervaagde tinten op te frissen. De Indola Colorblaster serie is er in diverse kleuren.

Een smart must have is de Color Style Mouse met directe pigmenten om te stylen en kleuren in één gemakkelijke stap! Zorgt voor volume en een dikker haargevoel, terwijl het beschermt tegen de hitte van de föhn. Verkrijgbaar in 15 tinten voor eindeloze service mogelijkheden! Houdbaarheid tot 4 wasbeurten, afhankelijk van de hoeveelheid product en de porositeit van de haren.

Indola Blonde Expert

Voor blond haar is er de vernieuwde Blonde Expert lijn (het is de vervanger van de Blond Addict lijn). De Hair-Bond Technologie garandeert minimale haarbreuk met de coolste blondresultaten. Blonde Expert is een lijn met haarverf en blondeerpoeder. Maar ook met verzorgende producten om de blonde kleur perfect te verzorgen en onderhouden. Deze Blonde Expert Care serie bevat shampoos, treatments en leave-in conditioner sprays. #instaCool #instaStrong

Indola Act Now!

Act Now! bestaat uit verschillende lijnen: wash, care, style, texture en finish. Met deze serie producten kun jij je routine van A tot Z vullen. Deze lijn van Indola is 100% vegan en vrij van sulfaten, siliconen, parabenen, minerale oliën en kunstmatige stoffen (raadpleeg een individueel product voor verdere details). De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor elk product twee plastic flessen in het milieu voorkomt. Indola wil namelijk, in samenwerking met de Plastic Bank, plasticvervuiling in de oceanen bestrijdenAct Now! bevat onder andere shampoos, conditioners en maskers, maar ook hittebescherming, wax, volumepoeder en haarlak.

Indola producten kopen?

Bij ProBeauty vind je alle Indola producten. Ruime keuze, snelle levering en de beste prijzen. Koop nu jouw favoriete Indola producten en wij zorgen dat het snel bij jou in huis is! Heb je vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Indola shop je voordelig bij ProBeauty.nl

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.