K Pour Karité

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

K Pour Karite

K Pour Karite is in 2008 ontstaan uit de ontmoeting tussen een team met een passie voor reizen en een land: Burkina Faso. Het was in Afrika, een land van contrasten, dat het merk zijn wortels heeft gelegd en zijn creatieve energie heeft ontplooid. Het heeft Sheaboter tot zijn vlaggeschip gemaakt. De vrucht van deze mythische boom inspireerde zijn naam en onthulde al zijn geheimen om producten met veelvoudige voordelen te formuleren.

Alle producten worden gemaakt in Frankrijk, in het Ariland Laboratorium, een Franse fabrikant van haarproducten voor haarprofessionals. Het laboratorium is sinds zijn oprichting in 1989 gevestigd in de regio Rhône-Alpes.

Deze lijn van K Pour Karite is speciaal voor krullend, gekleurd en beschadigd haar. De natuurlijke ingrediënten verzorgen en hydrateren het haar grondig. Daarnaast zorgt de Shea Butter dat jouw hoofdhuid weer kan ademen. De K Pour Karite Purifying Detox Mask 250 gr is geschikt voor vet jeukend hoofdhuid. Doordat je hoofdhuid goed wordt gereinigd zullen resten van styling producten worden verwijderd het haar kan weer ademen. Het masker bevat Aloë Vera en Shea Butter, deze hydrateert, voedt en herstelt jouw hoofdhuid. De K Pour Karite La Voyageuse Shea Oil Hair And Body 50 ml voedt en hydrateert het haar diep en het haar is makkelijk doorkambaar. Het haar krijgt een mooie glans en wordt soepel. olie is geschikt voor dagelijks gebruik op je huid of het haar. De K Pour Karite Repairing Conditioner 200g is herstellende masker ontworpen om het haar te hydrateren en te verzorgen.Het masker is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals Shea Butter, essentiële oliën en klei. K Pour Karite Cream Shampoo 200 gr is geschikt voor fijn haar. De shampoo hydrateert het haar zonder het te verzwaren tussen kleuringen door. De crèmeshampoo is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. De K Pour Karite Strong Hold Hair Spray 150 ml is ontworpen om het haar te fixeren en te stylen met een langdurige hold. De Strong Hold Spray is geformuleerd met schellak een natuurlijke fixmeermiddel. biedt extra verzorging voor het haar met de herstellende werking van een masker en de luchtige afwerking van een conditioner.

K Pour Karite kopen? Natuurlijk bij ProBeauty.nl

Bij ProBeauty vind je alle K Pour Karite producten. Ruime keuze, snelle levering en de beste prijzen. Koop nu jouw favoriete K Pour Karite producten en wij zorgen dat het snel bij jou in huis is!