Babyliss Pro Straightener

BaByliss stijltang kopen?

Wil jij je haren stijlen met een professionele stijltang? Bij ProBeauty shop je de beste assortiment professionele stijltangen van BaByliss PRO.

Keramische stijltang

Een keramische stijltang beschermt het haar tegen de hitte. De warmte wordt egaal over het haar verspreid en de stijltang is vooral geschikt voor fijn tot normaal haar. De BaByliss Ultra Sonic Cool Mist stijltang heeft een keramische verwarmingselement en een koele mist functie. De stijltang heeft daarnaast vijf standen en een lang meedraaiend snoer. Deze stijl tang zorgt voor glanzend haar na stijlen. Ook de BaByliss PRO Elipsis 3000 en de BaByliss Digistyle Keratin Lustre stijltang hebben keramische platen en verschillende standen.

Krultang en stijltang in 1

Je kunt het haar natuurlijk ook krullen met een stijltang, maar de BaByliss PRO Hybrid Styler is een krul en stijltang in 1. De pinnen zorgen ervoor dat het haar gekruld kan worden, terwijl de twee platen er tegelijkertijd voor zorgen dat het haar gesteilt kan worden. De stijltang heeft drie instelbare standen van 170°C tot 230°C.

BaByliss stijltang kopen?

Bestel de beste stijltangen van BaByliss PRO veilig, voordelig en snel bij ProBeauty! Heb je vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

BaByliss stijltang kopen? - Veilig en snel bij ProBeauty.nl

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.