Goldwell Topchic

Goldwell Topchic 

De permanente haarkleuringen van de Goldwell Topchic hebben één doel: uitzonderlijke schoonheid creëren! Het intelligente kleursysteem zorgt voor 100% grijsdekking, een ultieme houdbaarheid, gelijkmatige resultaten en een optimale mildheid. Geen wonder dat deze kleuring de favoriet is van veel haarstylisten. Je bestelt Topchic natuurlijk bij ProBeauty, dé webshop voor de hair en beauty lover! 

De voordelen van Goldwell Topchic 

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten werken met de Goldwell Topchic. Ten eerste is de Topchic verf in enorm veel kleuren verkrijgbaar. Zo is er voor iedere wens een perfecte kleur te vinden. Ten tweede zorgen de Topchic permanente kleuringen voor een volledige grijsdekking en gelijkmatige resultaten. De kleuring biedt 100% prestatie, zonder in te leveren op mildheid. Dit brengt ons tot de derde reden: de milde formule en de zachte lotion met IntraLipid maken kleuren ook mogelijk voor de gevoelige hoofdhuid. Goldwell maakt een prachtig haarkleur mogelijk voor iedereen! 

De Topchic producten 

De Topchic lijn bestaat uit verschillende producten voor het kleuren van het haar. De Topchic ontwikkellotions bevatten waterstofperoxide en zijn verkrijgbaar in vier verschillende varianten: 3% 10 Vol., 6% 20 Vol., 9% 30 Vol. en 12% 40 Vol.. De verf is verkrijgbaar in een bus van 250 milliliter en een tube van 60 milliliter. Om de verf te mengen heeft Goldwell een Kleur Doseersysteem ontwikkeld die wij absoluut aanraden. 

Bestel Goldwell Topchic online bij ProBeauty 

Een perfecte haarkleur? Dat bereik je met de Goldwell Topchic. Je shopt de permanente kleuring altijd voordelig, veilig en snel bij ProBeauty. Bestel de producten vandaag nog en je hebt ze morgen al in huis. Heb je vragen of heb je advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag de juiste producten te vinden! Volg ProBeauty op Instagram om altijd op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes, kortingen en leuke giveaways.