Matrix Total Results

Matrix - Total Results

Durf jij nieuwe dingen uit te proberen? en ben je op zoek naar professionele haarverzorgingsproducten of stylingsproducten? Dan zijn de haarproducten van het Matrix Total Results echt iets voor jou! Matrix is ontstaan in 1980 en gecreëerd om topproducten te ontwikkelen, professionele salonondersteuning en inspirerende educatie te bieden. Nu zijn er meer dan 250.000 salons verdeelt over 57 landen wereldwijd. Hierdoor is het merk de professionele partner voor jouw haarverzorging. Wij van ProBeuty.nl zijn een officieel Matrix verkooppunt! Wij kunnen daardoor alle producten van Matrix aanbieden op onze website. Heb je interesse in dit prachtige innovatieve merk? Klik dan snel hierboven op een productlijn en ontdek de diverse producten!

Matrix shampoo en andere Matrix haarverzorging

De haarproducten van Matrix bestaat uit een ruim assortiment met verschillende producten. Denk hierbij aan diverse shampoos, conditioners, haarmaskers, serums en nog veel meer. Bij Matrix vinden ze het resultaat ontzettend belangrijk en daarom gebruiken ze alleen de aller beste technologie om de producten te ontwikkelen. Zo zorgen ze ervoor dat jij het perfecte resultaat kunt verwachten als je deze producten gebruikt - en dit allemaal voor een lage prijs!

De Matrix haarproducten zijn stuk voor stuk ontwikkeld voor verschillende haartypes. Zo zijn de productlijn ook onderverdeeld. Er is bijvoorbeeld de Matrix Brass off. Deze productlijn is specifiek ontworpen om goud- en kopertonen van gekleurd haar én van natuurlijk haar te verminderen en koele tonen te versterken. 

Om het een stuk makkelijker te maken voor jou hebben we hieronder een overzicht met wat welke productlijn precies doet:

Matrix Brass Off: Verfrist het haar met koele tonen.
Matrix Color Obsessed: Reinigt en beschermd gekleurd haar.
Matrix A Curl Can Dream: Speciaal ontwikkeld voor krullend haar.
Matrix Hello Blondie: Producten voor blond (gekleurd) haar.
Matrix High Amplify: Voor meer volume van fijne haren.
Matrix Keep Me Vivid: Verzorgt en beschermt gekleurd haar.
Matrix Mega Sleek: Reinigt weerbarstig haar.
Matrix Miracle: Verfrist, voedt en versterkt het haar.
Matrix Moisture Me Rich: Herstelt de vochtbalans van (droog) haar .
Matrix So Long Damage: reinigt en versterkt het (beschadigd) haar
Matrix So Silver: Herstelt het haar dat droog en breekbaar aanvoelt.
Matrix Dark Envy: Speciaal voor (gekleurd) bruin haar.
Matrix Oil Wonders: Speciaal voor gekleurd, beschadigd en weerbarstig haar.
Matrix Insta Cure: Speciaal voor fragiel breekbaar haar.

Matrix styling

Naast deze verzorgingsproducten, heeft Matrix ook meerdere stylingsproducten die echt het verschil kunnen maken. Denk hierbij aan haargel, clay, paste, haarmousse, haarlak, wax en nog veel meer stylingsproducten van professionele kwaliteit. Deze zijn tevens te vinden in de productlijnen hierboven. Let op: niet elke productlijn van dit merk bevat stylingsproducten. Verder heeft Matrix twee productlijnen speciaal ontwikkeld voor stylingsproducten, namelijk:

Matrix StyleLink 
Matrix Vavoom 

Matrix producten Kopen? Natuurlijk bij ProBeauty.nl!

Ben jij dus ook zo fan van Matrix zoals wij of wil jij graag eens wat anders proberen en heeft dit merk alles wat jij zoekt? Koop dan nu jouw Matrix producten en profiteer van de lage prijzen bij ProBeauty.nl!

 Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Helen Seward!

Actieve filters