L'Oréal Professionnel

>L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel

Eugène Schueller creëerde in 1909 de eerste veilige haarkleurmiddelen voor kappers, Oréal genaamd. Hij was een pionier op het gebied van onderzoek en gebruikte zijn genialiteit om betrouwbare oplossingen te bieden voor de behoeften van kappers. Dit is hoe L’Oréal Professionnel toonaangevende haartechnologie begon te bieden aan kappers en hun klanten. Tot op de dag van vandaag staat het merk voor innovatie, kwaliteit, comfort en veiligheid.

L’Oréal Professionnel staat voor innovatie

De innovatieve producten van L’Oréal Professionnel worden altijd getest en goedgekeurd door de grootste namen binnen de kappersbranche. Het merk streeft ernaar om altijd de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven. Prestatie, comfort en veiligheid staan voorop. Daarnaast is het merk ook onlosmakelijk verbonden met fashion. Het is altijd op de hoogte van de nieuwe trends en helpt kappers wereldwijd om hun klanten altijd stijlvol naar huis te laten gaan. Het merk weet wat de nieuwe mode is en ondersteunt daarom ook meer dan 800 modeshows wereldwijd.

Producten van een hoge kwaliteit

Voor ieder haartype, iedere wens en iedere trend heeft L’Oréal Professionnel kwalitatieve en innovatieve producten ontwikkeld. Ga je voor je een perfect gestylede coupe met de producten uit de Tecni.Art collectie of voor zijdezachte lokken dankzij de met essentiële olie verrijkte producten uit de Mythic Oil lijn? Ook voor de verschillende haartypes zijn er speciale productlijnen ontwikkeld. Zo is de Serie Expert Absolut Repair ideaal voor beschadigde lokken en helpt de Serie Expert Pro Longer je om je haar eindeloos lang te laten groeien.

Bestel L’Oréal Professionnel online bij ProBeauty

Door het ruime assortiment aan L’Oréal Professionnel producten is er bij ProBeauty voor iedereen wel een passend product te vinden. Bij ons shop en betaal je altijd veilig. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Bestel vandaag nog jouw favoriete L’Oréal Professionnel producten bij ProBeauty en je hebt ze super snel bij je thuis. Happy shopping!

L'Oréal Professionnel shop je voordelig bij ProBeauty

Actieve filters