Mediceuticals

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Mediceuticals

Mediceuticals is een merk met professionele haarverzorgingsproducten dat in 1999 is opgericht door Dr. James E. Wright.

De producten van Mediceuticals zijn ontwikkeld om de gezondheid van de hoofdhuid en het haar te verbeteren. Ze zijn klinisch bewezen effectief en worden gebruikt door professionals over de hele wereld.

De producten van Mediceuticals zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder:

  • Haaruitval
  • Veroudering
  • Roos
  • Huidirritatie
  • Droogheid
  • Gebroken haarpunten
  • Zonbeschadiging

Elke categorie bevat een aantal verschillende producten, die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de haar- en hoofdhuid. De producten van Mediceuticals zijn vrij van parabenen, sulfaten en ftalaten. Ze zijn ook veganistisch en dierproefvrij.

Mediceuticals is een merk dat staat voor kwaliteit en innovatie. De producten zijn ontwikkeld door een team van wetenschappers en dermatologen, en ze worden continu verbeterd. Mediceuticals is een merk dat wordt vertrouwd door professionals en consumenten over de hele wereld.

Hier zijn enkele van de meest populaire producten van Mediceuticals:

X-Folate Anti-Dandruff Shampoo: Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om roos te bestrijden. Het bevat de unieke ingrediënten X-Folate en Piroctone Olamine, die de roos veroorzakende schimmels doden en de hoofdhuid kalmeren.

X-Derma Treatment Shampoo: Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor een droge en gevoelige hoofdhuid. Het bevat de unieke ingrediënten X-Derma en Glycerin, die de hoofdhuid hydrateren en kalmeren.

Solv-X Treatment Shampoo: Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor een vette hoofdhuid. Het bevat de unieke ingrediënten Solv-X en Salicylzuur, die de talgproductie verminderen en de hoofdhuid reinigen. Densi-X Thickening Treatment: Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het haar dikker en voller te maken. Het bevat de unieke ingrediënten Densi-X en Biotin, die de haargroei stimuleren en de haarschacht versterken.

Nutri-RX Scalp Treatment: Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren. Het bevat de unieke ingrediënten Nutri-RX en Panthenol, die de hoofdhuid hydrateren, kalmeren en voeden.

Voordelig Mediceuticals Kopen?

De producten van Mediceuticals zijn verkrijgbaar bij geselecteerde kappers en specialisten.en uiteraard op ProBeauty.nl

Als je op zoek bent naar een professionele haarverzorging die je haar en hoofdhuid echt een boost geeft, dan zijn de producten van Mediceuticals een goede keuze. Ze zijn klinisch bewezen effectief en worden gebruikt door professionals over de hele wereld.