Dear Barber

Dear Barber

Dear Barber is een baanbrekende beweging in traditionele mannelijke verzorging. Tradities verandert nooit; het evolueert. Alle producten worden gemaakt in samenwerking met professionele barbers om een ​​productgamma te ontwikkelen en te produceren dat de trends van de moderne mode heeft gedefinieerd en de unieke achtergrond van luxe verzorging waarborgt.

Dear Barber staat synoniem voor klasse en prestige. De unieke styling- en verzorgingslijn voldoet aan de behoeften van professionele stylisten en laat mannen thuis elke dag genieten van luxe verzorging. We zijn er trots op om samen te werken met de beste kappers, salons en winkels over de hele wereld. Ze geven de voorkeur aan onze producten, niet alleen voor hun onberispelijke kwaliteit, maar ook voor hun typisch Britse vintage Look. Het team werkt oneindig door aan het ontwikkelen van nieuwe premium haar- en verzorgingsproducten voor mannen, die ontstaan uit de behoefte van de man waarbij kwaliteit centraal staat.

Dear Barber is er trots op dat al haar producten zijn gemaakt in de UK en dat geen van hun producten op dieren is getest.

Goedkoop Dear Barber Kopen?

Bij Probeauty vind je een uitgebreid assortiment van Dear Barber. Altijd snel geleverd!

 Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Helen Seward!

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.