Filteren op

Selections

Selections

Babyliss Pro Krultang

Krultang BaByliss PRO kopen?

BaByliss was het eerste merk dat elektrische krultangen op de markt bracht. Tegenwoordig is iedereen bekend met een krultang en de verschillende soorten krullen die je ermee kan creëren. Bij ProBeauty heb je de keuze uit een ruim assortiment verschillende types en maten krultang BaByliss.

BaByliss PRO krultang Titanium Tourmaline

Ben jij op zoek naar een goedkope krultang? Bekijk dan eens de Titanium Tourmaline serie van BaByliss PRO. Deze serie is betaalbaar en bevat verschillende formaten krultangen. Bij ProBeauty shop je de Titanium Tourmaline krultang 16mm, Titanium Tourmaline BaByliss krultang 19mm, Titanium Tourmaline BaByliss krultang 25mm, Titanium Tourmaline BaByliss krultang 32mm en Titanium Tourmaline krultang 38mm.

Kleine krullen maken met BaByliss PRO

Wil jij voor een speciale gelegenheid, of gewoon voor een normale werkdag, kleine krullen in je haren maken? Dat doe je met de BaByliss PRO krultangen. Hoe dunner de krultang, hoe kleiner de krul! Het juiste formaat voor strakke/kleine krullen is de krultang 10 mm: Babyliss Pro 4Artists DigiCurl Keratin Lustre Twister 10mm BAB2910E. Met deze krultang BaByliss PRo voor kleine krullen creëer je makkelijk en snel een strakke bos krullen.

Grove krullen maken met krultangen van BaByliss PRO

Hoe krul je je haar met grove krullen? Dat doe je met een dikke krultang van BaByliss PRO. Krultang grove krul van BaByliss:

Krullen maken met BaByliss krulset

De krulsets van BaByliss PRO bevatten krulrollers in verschillende formaten om de gewenste soort krul te creëren. Ze zijn geschikt voor professioneel gebruik. De sets bevatten ook spelden en klemmen om de krulrollers vast te zetten in het haar.

BaByliss krultang kopen?

Bestel je favoriete krultang BaByliss PRO veilig, voordelig en snel bij ProBeauty! Heb je vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar! 

Krultang BaByliss kopen? - Eenvoudig en snel bij ProBeauty.nl

Actieve filters