Ben je nieuw hier? Maak gratis een account aan     Bestellen? Inloggen en shoppen maar! 

Helen Seward BB Color Beauty Tone On Tone Color 100 ml
search
  • Helen Seward BB Color Beauty Tone On Tone Color 100 ml

Helen Seward BB Color Beauty Tone On Tone Color 100 ml

Helen Seward BB Color Beauty Tone on Tone Color is de nieuwe ton-sur-ton verzorgende cosmetische haarkleur, zonder ammoniak. Verkrijgbaar in 41 heldere en intense nuances voor een eindeloze reeks kleuren en perfect, glanzend, natuurlijk mooi haar.

Kies hier uw favoriete kleur
 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Helen Seward BB Color Beauty Tone on Tone Color 100 ml

Helen Seward BB Color Beauty Tone on Tone Color is de nieuwe ton-sur-ton verzorgende cosmetische haarkleur, zonder ammoniak. Verkrijgbaar in 41 heldere en intense nuances voor een eindeloze reeks kleuren en perfect, glanzend, natuurlijk mooi haar.

In plaats van verbergen elimineert BB color Beauty onvolkomenheden, verbetert het de reflectie en perfectioneert de natuurlijke glans van het haar dankzij de exclusieve combinatie van actieve ingrediënten met diep voedende kracht.

Nutri-Feel maakt het haar zijdezacht en glanzend. Het herstelt de natuurlijke dynamiek van het haar dankzij de conditionerende werking. Het vermindert de wrijving tussen de haarvezels en verbetert het oppervlak van beschadigd haar.

Trimethylglycine hydrateert het haar diep en beschermt het tijdens het kleuren. Deze stof word wordt gewonnen uit suikerbiet en werkt als een osmoprotectant, waardoor de hoofdhuid en het haar onder stressvolle omstandigheden beschermt blijft.

Luminescine verhoogt de helderheid van het haar aanzienlijk en biedt een onovertroffen cosmetische kleur die wordt gekenmerkt door een uitzonderlijke glans. Het wordt geëxtraheerd uit de Verbascum plant en vangt het licht op en reflecteert deze voor een buitengewoon natuurlijk glanzend resultaat.

BBColor Beauty is perfect voor het opfrissen van kleuren, het tonen van geblondeerd haar, en het corrigeren van nuances. 

Het wordt niet lichter maar vermengt zich op natuurlijke wijze met de basis en bedekt tot 50% van de grijze haren. BB Color Beauty biedt een mooi alternatief voor traditionele haarkleuringen of een aanvullend hulpmiddel voor de trendy stylist.

Gebruikt BB Color Beauty in combinatie met andere technieken, geeft een doffe haarkleur weer nieuw leven, met eindeloze creatieve mogelijkheden.

Met BB Color Beauty wordt kleuren een echte cosmetische behandeling voor het haar. 

Innovatie en zuinige 1:2 formule voor levendige kleuren, extreme glans, gefacetteerde reflecties zonder afbreuk te doen aan de structuur van de haarvezel, dankzij een formule die AMMONIA FREE / PPD FREE / PARABEN FREE is!

Gebruik:

Om te Tonen: Gebruik op gewassen, handdoek droog haar (zonder gebruik van een conditioner). Meng 1 deel van de gewenste kleur met 2 delen activator 6VOL (1,8%). Meng dit tot een homogene massa. Let op: Als het tonen op een opgelichte ondergrond toegepast wordt, vermijd het niet gekleurde haar bij het aanbrengen. Gemiddelde inwerktijd tijd: 5-15 min.

Om te kleuren ton sur ton: Gebruik op gewassen handdoek droog haar of op droog haar voor een intensiever resultaat. Meng 1 deel van de gewenste kleur met 2 delen activator 6VOL (1,8%). Meng dit tot een homogene massa. Verdeel dit over het haar met penseel of applicator. Gemiddelde inwerktijd tijd: 15-25 min.

Dekkend kleuren (tot 50% grijs aandeel): Gebruik op droog haar. Meng 1 deel van de gewenste kleur met 2 delen activator 13VOL (4%). Meng dit tot een homogene massa. Verdeel dit over het haar met penseel of applicator. Gemiddelde inwerktijd tijd: 15-25 min.

Tip: Overschrijd de inwerktijd niet, want een langere inwerktijd betekend een donkerdere kleur. 

Tip: Is de uitgroei, natuurlijk of met een grijs aandeel, lichter dan de lengte en punten (oude kleur) zal het resultaat bij de "uitgroei" altijd intensiever zijn dan op het reeds gekleurde haar. Om dit te voorkomen gebruik men voor de uitgroei een basis (natuur kleur -00 serie zoals bijv. 4-00) kleur die net zo donker of 1 tint donkerder is dan de kleur in de lengte en punten, gemengd gemengd met de gekozen kleur. In de lengte en punten kan de gekozen kleur zonder de toevoeging van deze basis kleur gezet worden.

Helen Seward BB Color Beauty Tone on Tone Color 100 ml Kopen?

8011172112000

Datasheet

Inhoud
100 ml
Hoofdproduct
Kleuring
Productsoort
Haarkleuring semi-permanent
Haartype
Alle haartypes
Lijn
BB Color
Exclusief Voor Salons
Professional Line
Merk
Helen Seward

Specifieke referenties

ean13
7444755335339

Je bent misschien ook geïnteresseerd in