Helen Seward BB Color Pigma Coloring Hair Mask 240 ml

BBcolor Pigma Voedend Kleur masker.

BBColor Pigma is het nieuwe kleurmasker dat de deuren wijd openzet voor een nieuwe wereld aan kleur.

Ontwikkeld voor snelle toepassing op natuurlijk, gekleurd, behandeld, gebleekt en gehighlight haar. Het is ideaal voor het verfraaien en revitaliseren van kleuren, het maken van eindeloze creatieve tinten en het verbeteren van de glans.

BBColor Pigma verlicht en voedt het haar, waardoor het glanzend en gezond blijft. Dankzij de rijke beschermende zuur-pH-basis met een gladmakende werking, vrij van ammoniak, ethanolamine en oxiderende stoffen, dit gecombineerd me de zeer effectieve natuurlijke actieve ingrediënten.

Luminescine is een mediterraan plantenextract verkregen uit de grote toorts (Verbascum thapsus) die licht opvangt en weerkaatst. De luminescerende eigenschappen verbeteren de glans van het haar aanzienlijk en bieden een uitzonderlijk fijne cosmetische kleur.

Hydra-Feel is een natuurlijk ingrediënt dat wordt verkregen uit glycerine en heeft een diepgaande hydraterende werking met meerdere voordelen voor de haarvezel. Het dringt diep door en laat het haar zacht en ultra glanzend achter, versterkt de haarvezel en herstelt de soepelheid.

De Pure pigmenten penetreren gelijkmatig in de haarvezel en zorgen voor een gelijkmatige, levendige glans aan het haar. De zeer hoge betrouwbaarheid van de geselecteerde pigmenten zorgen ervoor dat het gekozen eindresultaat altijd perfect en verrassend intens is.

Naast de 15 kleurmaskers bevat het BBColor Pigma-assortiment ook een voedzaam glansmasker. Het multi gebruik van dit product maakt het een onvervangbaar hulpmiddel voor elke haarstylisten.

Wanneer het puur wordt aangebracht, verbetert het de helderheid van de kleur terwijl het haar wordt gevoed en gehydrateerd, en biedt het extra glans en bescherming.

Wanneer het wordt gemengd met de kleurmaskers, produceert het delicate, trendy pastelkleurige highlights, wat resulteert in eindeloze creatieve mogelijkheden.

Gebruik:

BBcolor Pigma Coloring mask 15 nuances:

Gebruik ongeveer 30 ml product per toepassing en verdeel dit gelijkmatig over het gewassen, handdoek droog, en masseer dit gelijkmatig over de gehele lengte. Laat het 5 tot 15 minuten intrekken en spoel het vervolgens grondig af met lauw water. De verwerkingstijd op natuurlijk haar kan variëren afhankelijk van de haarporositeit en het gewenste resultaat. Langere inwerktijd geeft een dieper resultaat.

BBcolor Pigma Gloss Glans masker:

Verdeel het product gelijkmatig over gewassen en handdoek droog haar, masseer het tot in de lengte, laat het een paar minuten inwerken en spoel het daarna uit.

Gemengd met de kleurmaskers: 

Meng het kleurmasker met het glansmasker in een verhouding van 1: 2 tot 1: 5, afhankelijk van het gewenste effect en de haarporositeit. Laat het 5 tot 15 minuten intrekken en spoel het vervolgens grondig uit met lauw water.

FAQ:

Hoe lang houd de kleurglans van BBcolor Pigma Coloring Mask?

De duur van de kleurglans hangt af van het haartype en de porositeit. Het effect duurt meestal van 3 tot 5 wasbeurten.

Kunnen de verschillende kleurmaskers met elkaar worden gemengd?

Ja, dat kan. Er is geen limiet aan het creatief gebruik van BBcolor Pigma. U kunt eindeloze tinten maken door BBColor Pigma kleurmaskers te mengen. Alle kleuren kunnen met elkaar worden gemengd voor een explosie van kleuren en creativiteit.

Kan BBColor Pigma worden gemengd met permanente oxidatieve kleuren?

Nee, het kleurresultaat is niet betrouwbaar vanwege de alkaliteit van de oxidatieve kleur.

Dekt BBColor Pigma op grijs haar?

Nee. Met BBColor Pigma kunt u de natuurlijke of cosmetische haarkleur verlevendigen met zachte reflecties of deze opfrissen met levendige reflecties, zonder dat de grijze haren bedekt worden.

Kan BBColor Pigma op de lengten worden aangebracht tijdens of onmiddellijk na een uitgroei behandeling met een permanente haarkleuring?

Ja, dit is de ideale kans om optimaal de prestaties van BBColor Pigma Coloring Mask te benutten.

Kan BBColor Pigma op gebleekt haar of gevoelig haar met een hoog percentage mèches / highlights worden aangebracht?

Ja. Als het haar erg poreus is en u geen intensieve tinten wilt, moet u de gewenste BBColor Pigma-kleur verdunnen met het glansmasker (BBcolor Pigma Gloss).

Kan het haar worden gebleekt na het aanbrengen van BBColor Pigma?

Ja, er zijn geen contra-indicaties voor het bleken van haar.

Kan ik BBColor Pigma direct na een technische Permanent of een chemische Straight in de salon gebruiken?

Ja, BBColor Pigma is de ideale kleur om aan te brengen in combinatie met deze technische behandelingen, zoals permanenten of het straighten van haar.

Kies hier uw favoriete kleur
Product niet gevonden. Het product is uitverkocht of niet meer leverbaar. Kies een andere optie om verder te gaan.
Er is iets fout gegaan. Probeer opnieuw of kies een andere optie om verder te gaan. Mocht dit vaker gebeuren neem dan contact met ons op.
Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis*  

Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis*

Gratis verzending vanaf €30,-  

Gratis verzending vanaf €30,-

Achteraf betalen is mogelijk  

Achteraf betalen is mogelijk

Productdetails

Helen Seward
8011172113000
Merk Helen Seward
Inhoud 240 ml
Hoofdproduct Kleuring
Productsoort Haarkleuring Spoeling
Haartype Alle haartypes

Specifieke referenties