• Helen Seward Domino Black Gel 150 ml

Helen Seward Domino Black Gel 150 ml

Helen Seward Domino Black Gel 150 ml om de eerste grijze haren of grijs haar te camoufleren. Geeft een stevige hold en laat zich makkelijk uitkammen zonder residu. Dermatologisch getest.

Helen Seward Domino Black Gel 150 ml

Helen Seward Domino Black Gel 150 ml perfect om de eerste grijze haren of grijs haar te camoufleren. Geeft een stevige hold en laat zich makkelijk uitkammen zonder residu. Dermatologisch getest.

Gebruik: Gebruik op vochtig of droog haar en style als gewenst. Laat zich makkelijk met shampoo uitwassen. Camoufleert de eerste grijze haren

Over Domino

Het verzorgen van huid en haar is absoluut essentieel voor uw welzijn. De huid is de eerste effectieve barrière tegen vrije radicalen, terwijl uw haar en baard een beslissende rol spelen in uw algehele look die uw persoonlijkheid uitdrukt. Het Domino-assortiment volgt deze huidige huid- en haar- verzorgingstrend. Speciaal gericht op de bescherming van het microbioom van de huid en hoofdhuid, wat voor een jongere, stralende en een gezondere haar/huid zorgt. Innovatieve organische formules voor haarverzorging met een ‘avant-garde’ cosmetische oplossingen die zijn ontworpen om het haar en de baard te versterken.

Helen Seward Domino Black Gel 150 ml Voor De Eigentijdse Man Van Vandaag!

De producten van Helen Seward DOMINO UOMO zijn lekker makkelijk! Makkelijk in gebruik en multi functioneel! Zo heb je minder producten nodig met meer resultaat! En daar houden mannen van!

Log in om te bestellen


Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis*  

Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis*

 

Gratis verzending vanaf €35,-

Achteraf betalen is mogelijk  

Achteraf betalen is mogelijk

Productdetails

Helen Seward
8011172020651
Merk Helen Seward
Inhoud 150 ml
Hoofdproduct Haarstyling
Productsoort Gel
Haartype Alle haartypes
Lijn Domino
Exclusief Voor Salons Professional Line

Specifieke referenties