Ben je nieuw hier? Maak gratis een account aan     Bestellen? Inloggen en shoppen maar! 

Goldwell Color Revive Conditioner Copper 200 ml
search
  • Goldwell Color Revive Conditioner Copper 200 ml

Goldwell Color Revive Conditioner Copper 200 ml

Goldwell Color Revive Conditioner Copper 200 ml is perfect om jou haarkleur te verfrissen! Soms is kleurverlies onvermijdelijk, maar met de kleurconditioners van Goldwell Color Revive kun je gewoon weer je haarkleur opfrissen en verlevendigen! De kleuren van de Goldwell Color Revive vullen de haarkleur perfect aan en zorgen voor een prachtig en glanzend effect. De Goldwell Color Revive Conditioner Copper 200 ml is gemaakt door verzorgings- en kleurexperts van Goldwell, dus kwaliteit gegarandeerd! Door zijn unieke technologieën met microPROtec met directe kleurstoffen biedt de technologie een snelle en gelijkmatige verdeling voor optimale verzorging en opfrissing.

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Goldwell Color Revive Conditioner Copper 200 ml

Goldwell Color Revive Conditioner Copper 200 ml is perfect om jou haarkleur te verfrissen! Soms is kleurverlies onvermijdelijk, maar met de kleurconditioners van Goldwell Color Revive kun je gewoon weer je haarkleur opfrissen en verlevendigen! De kleuren van de Goldwell Color Revive vullen de haarkleur perfect aan en zorgen voor een prachtig en glanzend effect. De Goldwell Color Revive Conditioner Copper 200 ml is gemaakt door verzorgings- en kleurexperts van Goldwell, dus kwaliteit gegarandeerd! Door zijn unieke technologieën met microPROtec met directe kleurstoffen biedt de technologie een snelle en gelijkmatige verdeling voor optimale verzorging en opfrissing.

De belangrijkste kenmerken van Goldwell Color Revive Conditioner:

  • Kleur conditioner
  • Verfrist en verlevendigt de haarkleur
  • Voor een langere, houdbare kleur
  • Glanzend effect
  • Unieke technologieën met microPROtec met directe kleurstoffen

Hoe gebruik ik de Goldwell Color Revive Conditioner? Gebruik de Goldwell Color Revive Conditioner op nat haar. Laat de conditioner ongeveer 2 minuten intrekken in het haar voor een zacht, verfrissende tint of voor het dagelijks gebruik. Spoel daarna het product uit. Wil je een intensieve kleuropfrissing? Laat dan de Goldwell Color Revive Conditioner 5 minuten inwerken en spoel het daarna uit.

Tip: Gebruik de Goldwell Color Revive Conditioner wekelijks om de haarkleur op te frissen Wissel af met Dualsens-verzorgingsproducten om de kleurversheid goed te behouden

Wat is het resultaat van de Goldwell Color Revive Conditioner? Voor een verfrissende look met een prachtig glanzende effect is de Goldwell Color Revive super! De Goldwell Color Revive Conditioner zorgt ervoor dat je haarkleur goed en lang houdbaar blijft. Dit komt onder andere door de prachtige technoliëgen die gecombineerd worden door de microPROtec. De ‘microPROtec’ zorgt voor een snelle optimale verzorging en kleurverfrissing. Zo verleng je kleurvervaging, en kun je langer genieten van je gekleurde haren!

Goldwell Color Revive Conditioner Neutral Brown 200 ml Kopen?

4044897062396

Datasheet

Inhoud
200 ml
Hoofdproduct
Haarverzorging
Productsoort
Conditioner
Kleur
Koper
Lijn
Dualsenses Color Revive
Merk
Goldwell

Specifieke referenties

ean13
4044897062396