-20%
  • -€ 54,11

E-Kwip Plus Primus Knipschaar 5-5 Inch Pr55

€ 277,10 € 222,99 Incl. BTW

De nieuwe E-Kwip+ serie is de Premium lijn van E-Kwip, dat wil zeggen dat het nog beter dan beter is! Perfect gebalanceerde schaar van premium Japans staal (440C) gemaakt. Elke schaar word met de hand gecontroleerd voor absolute top kwaliteit. De speciaal ontwikkelde "Sword" bladen zorgen voor 100% gelijkmatige druk over de gehele knip lengte. Resultaat: een mooiere "schnit" van het haar. Dit betekend dat er minder kans op haarbreuk en gespleten punten ontstaat tijdens en na het knippen. De E-Kwip+ Primus Knipschaar is geschikt voor alle knip technieken. De Super 3D Grip van de  E-Kwip+ Primus Knipschaar zorgt voor een comfortabele en ergonomische houding, met absolute controle. De speciale droge kogellager zorgt er voor dat de schaar soepel blijft knippen onder alle omstandigheden.

E-Kwip+ Primus Knipschaar 5,5 Inch

De nieuwe E-Kwip+ serie is de Premium lijn van E-Kwip, dat wil zeggen dat het nog beter dan beter is! Perfect gebalanceerde schaar van premium Japans staal (440C) gemaakt. Elke schaar word met de hand gecontroleerd voor absolute top kwaliteit. De speciaal ontwikkelde "Sword" bladen zorgen voor 100% gelijkmatige druk over de gehele knip lengte. Resultaat: een mooiere "schnit" van het haar. Dit betekend dat er minder kans op haarbreuk en gespleten punten ontstaat tijdens en na het knippen. De E-Kwip+ Primus Knipschaar is geschikt voor alle knip technieken. De Super 3D Grip van de  E-Kwip+ Primus Knipschaar zorgt voor een comfortabele en ergonomische houding, met absolute controle. De speciale droge kogellager zorgt er voor dat de schaar soepel blijft knippen onder alle omstandigheden.

In het kort over de  E-Kwip+ Primus Knipschaar:

  • Verkrijgbaar in de volgende maten: 5,5 - 6,0 - 6,5 - 40T 5,5 Modelleerschaar.
  • "Sword" blad voor 100% druk verdeling, voor perfect geknipt haar.
  • Gesloten kogel lager.
  • Individueel gecontroleerd en verzegeld voor 100% perfectie.
  • 3 jaar garantie*
  • Elke schaar is uniek en heeft zijn eigen unieke serie nummer.
  • 440C Premium Japans Staal .

*=Na registratie

E-Kwip scharen kopen? Natuurlijk bij Probeauty.nl!

Bij Probeauty Vind je de meeste keuze aan E-Kwip Kappersscharen, zoals de E-Kwip+ Primus (premium) serie, de E-Kwip Kuro of de E-Kwip Flower. 


 

Voor 17.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden*

 

Gratis verzending vanaf €35,-

Achteraf betalen is mogelijk  

Achteraf betalen is mogelijk

Productdetails

4038774004722
Merk E-Kwip
Hoofdproduct Schaar
Productsoort Knipschaar
Kleur Zilver
Lijn E-Kwip+
Maat 5,5" Inch
Materiaal Japanese Steel
Soort Rechtshandig
Afwerking Sword Techniek
Type / SKU PR55 0472

Specifieke referenties