Ben je nieuw hier? Maak gratis een account aan     Bestellen? Inloggen en shoppen maar! 

Helen Seward P3K Finalizing Keratine Conditioner 500 ml
search
  • Helen Seward P3K Finalizing Keratine Conditioner 500 ml

Helen Seward P3K Finalizing Keratine Conditioner 500 ml

Helen Seward P3K finalizing keratine conditioner 500 ml is stap 4 uit de keratine behandeling. De conditioner bevat keratine en amandel boter. 

  • Beschermende film over het haar
  • Sterker haar
  • Anti-pluis schild
  • Hittebescherming

Verzorging na keratine behandeling: de keratine conditioner is na de keratine behandeling thuis te gebruiken, voor een langdurig steil en anti-pluis effect.

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Helen Seward P3K Finalizing Keratine Conditioner 500 ml

Helen Seward P3K Finalizing Keratine Conditioner 500 ml is stap 4 uit de keratine behandeling. De conditioner bevat keratine en amandel boter. Deze finalizing keratine conditioner zorg voor een beschermende film over het haar. Het haar is sterker en heeft een anti-pluis schild. Het haar is door de conditioner ook beschermt tegen hitte van styling tools.

De keratine conditioner is na de keratine behandeling ook thuis te gebruiken, voor een langdurig steil en anti-pluis effect.

Keratine behandeling haar: stap 4 Finalizing Keratine Conditioner

Gebruik: Gebruik eerst de Finalizing Keratine Shampoo. Dep het haar met een handdoek om het overtollige water te verwijderen.

Verdeel vervolgens de Finalizing Keratine Conditioner gelijkmatig over het haar. Laat de conditioner 10-15 minuten inwerken en spoel vervolgens goed uit met lauwwarm water. Dep het haar met een handdoek om het overtollige water te verwijderen en ga door met stap 5.

› Bekijk in de Instructievideo KERATIN_P3K Treatment hoe je alle stappen van de keratine behandeling uitvoert. De video is in het Engels.

Keratine behandeling voor en na

Het haar is na de keratine behandeling glad, vol en zacht. De effecten van de P3K Keratine behandeling zijn 8 weken zichtbaar zijn. Het haar is gladder en het reduceert de droog en styling tijd tot wel 50%. Op zoek naar een voorbeeld van het resultaat van een keratine behandeling? De instructievideo eindigt met een keratine before and after (bij 5:45 minuten).

Natuurlijke Keratine behandeling KERATIN_P3K:

Welke shampoo na keratine behandeling?

Verzorging na keratine behandeling: Gebruik na de keratine behandeling thuis de keratine shampoo en keratine conditioner om de haar behandeling te onderhouden voor een langdurige steil en anti frizz effect. Gebruik ook het Finalizing Serum voor maximale hittebescherming en beter glijden van de stijltang.

Helen Seward P3K Finalizing Keratine Conditioner 500 ml kopen?

Log in en bestel. Maak eenvoudig een account aan en bestel onze professionele Helen Seward producten. Heb je vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!

  • Inhoud: 500 ml
  • Haartype: voor kroeshaar, voor te volumineus haar, voor pluizig haar.
  • Resultaat: steil, zacht en glanzend haar
  • Ingrediënten: Keratine en almond butter. 
8011172012984

Datasheet

Hoofdproduct
Permanent
Exclusief Voor Salons
Professional Line
Merk
Helen Seward

Specifieke referenties

ean13
8011172012984