Ben je nieuw hier? Maak gratis een account aan     Bestellen? Inloggen en shoppen maar! 

Nioxin Scalp Recovery Kit Kit
search
  • Nioxin Scalp Recovery Kit Kit

Nioxin Scalp Recovery Kit Kit

De Nioxin Scalp Recovery Trial Kit is een systeem met antiroosshampoo, - conditioner en- serum die de symptomen verlicht van roos, zoals jeuk en schilfers. Laat roos je geen stress bezorgen! Ontdek het Nioxin Scalp Recovery antiroossysteem om je hoofdhuid te ontstressen. Het nieuwe Scalp Recovery systeem met de NioDerma technologie bevat pyrithionzink em groene thee extract. Pyrithionzink heeft een brede schimmelwerende en antibacteriële werking.

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Nioxin Scalp Recovery Kit Kit

De Nioxin Scalp Recovery Trial Kit is een systeem met antiroosshampoo, - conditioner en- serum die de symptomen verlicht van roos, zoals jeuk en schilfers. Laat roos je geen stress bezorgen! Ontdek het Nioxin Scalp Recovery antiroossysteem om je hoofdhuid te ontstressen. Het nieuwe Scalp Recovery systeem met de NioDerma technologie bevat pyrithionzink em groene thee extract. Pyrithionzink heeft een brede schimmelwerende en antibacteriële werking. Groene thee extract is rijk aan antioxidanten die het haar versterken en revitaliseren. Het unieke systeem reinigt jouw hoofdhuid behoedzaam en helpt zijn natuurlijke balans te herstellen. Gebruiksaanwijzing van de Nioxin Scalp Recovery Trial Kit: Gebruik de Nioxin Scalp Recovery Purifying Cleanser. Breng de shampoo aan op de vochtige hoofdhuid en haren, laat kort inwerken en spoel goed uit. Gebruik de Nioxin Scalp Recovery Moisturizing Conditioner. Breng de conditioner aan op de vochtige hoofdhuid en haren, laat 3-5 minuten inwerken en spoel uit.

Gebruik de Nioxin Scalp Recovery Soothing Serum. Breng de leave-in crème aan op de hoofdhuid direct na het gebruik van de shampoo en conditioner. Let op! Het is een leave-in crème, dus je hoeft het product niet uit te spoelen.

Nioxin Scalp Recovery Kit Kit Kopen?

3614227276741

Datasheet

Inhoud
Complete Kit
Hoofdproduct
Haarverzorging
Productsoort
Conditioner
Olie
Shampoo
Merk
Nioxin

Specifieke referenties

ean13
3614227276741