Ben je nieuw hier? Maak gratis een account aan     Bestellen? Inloggen en shoppen maar! 

  • (Tijdelijk) Niet Leverbaar
Redken Scalp Relief Anti Dandruff Shampoo 250 ml
search
  • Redken Scalp Relief Anti Dandruff Shampoo 250 ml

Redken Scalp Relief Anti Dandruff Shampoo 250 ml

De Redken Scalp Relief Dandruff Control Shampoo is een milde en verzachtende anti-roosshampoo voor de geïrriteerde hoofdhuid. De Dandruff Control Shampoo is verrijkt met pyritionzink dat symptomen van roos elimineert en bestrijdt, en het haar op een zachte manier reinigt. De anti-roosshampoo reinigt het haar en de hoofdhuid mild maar grondig, en verlicht de geïrriteerde, jeukende en trekkerige hoofdhuid. Het haar voelt licht en luchtig aan en krijgt een gezonde glans.

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Redken Scalp Relief Anti Dandruff Shampoo 250 ml

De Redken Scalp Relief Dandruff Control Shampoo is een milde en verzachtende anti-roosshampoo voor de geïrriteerde hoofdhuid. De Dandruff Control Shampoo is verrijkt met pyritionzink dat symptomen van roos elimineert en bestrijdt, en het haar op een zachte manier reinigt. De anti-roosshampoo reinigt het haar en de hoofdhuid mild maar grondig, en verlicht de geïrriteerde, jeukende en trekkerige hoofdhuid. Het haar voelt licht en luchtig aan en krijgt een gezonde glans.

Ingredienten: Aqua/Water - Sodium Laureth Sulfate - Cocamidopropyl Betaine - Glycerin - Zinc Pyrithione - Acrylates Copolymer - Peg-55 Propylene Glycol Oleate - Disodium Ricinoleamido Mea-Sulfosuccinate - Propylene Glycol - Glyceryl Laurate - Sodium Benzoate - Parfum / Fragrance - Methylparaben - Polyquaternium-10 - Menthoxypropanediol - Butylparaben - Ethylparaben - Isobutylparaben - Propylparaben - Hexyl Cinnamal - Ppg-5-Ceteth-20 - Linalool - Wheat Amino Acids - Hydrolyzed Soy Protein - Eugenol - Limonene - Oleth-10 - Butylphenyl Methylpropional - Disodium Cocoamphodipropionate - Lecithin - Phosphoric Acid - Lavandula Angustifolia / Lavender Oil - Phenoxyethanol.

Redken Scalp Relief Anti Dandruff Shampoo 250 ml Kopen?

3474636920273

Datasheet

Inhoud
250 ml
Hoofdproduct
Haarverzorging
Productsoort
Shampoo
Merk
Redken

Specifieke referenties

ean13
3474636920273