-17%
  • -€ 14,70

Sibel Ultron Airflux Styler

€ 84,60 € 69,90 Incl. BTW
Voorraadstatus: (Tijdelijk) Uitverkocht
(Tijdelijk) Uitverkocht

De Sibel Ultron Airflux Styler is de nieuwste evolutie in haarstyling tools. De unieke vorm maakt het niet allen geschikt om te straightenen of stijlen, maar ook uitermate geschikt om je haren te krullen. De unieke functie van de Sibel Ultron Airflux Styler is om tijdens het krullen of stijlen (niet straightenen) 'koude' lucht te blazen. Door het warme haar direct af te koelen fixeer je als het ware jouw stijl voor een langhoudend resultaat. De Sibel Ultron Airflux Styler is instelbaar van 140C. to 220C. En verwarmt erg snel. 

Sibel Ultron Airflux Styler

De Sibel Ultron Airflux Styler is de nieuwste evolutie in haarstyling tools. De unieke vorm maakt het niet allen geschikt om te straightenen of stijlen, maar ook uitermate geschikt om je haren te krullen. De unieke functie van de Sibel Ultron Airflux Styler is om tijdens het krullen of stijlen (niet straightenen) 'koude' lucht te blazen. Door het warme haar direct af te koelen fixeer je als het ware jouw stijl voor een langhoudend resultaat. De Sibel Ultron Airflux Styler is instelbaar van 140C. to 220C. En verwarmt erg snel. 

Goedkoop Sibel Ultron Airflux Styler Kopen?

Natuurlijk bij ProBeauty.nl! Bij ProBeauty.nl vind je natuurlijk alle Sibel tools. Shop vandaag nog jouw favoriete Sibel Tool en wij zorgen dat je het snel in huis hebt!


Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis*  

Voor 21.00 uur besteld is morgen in huis*

 

Gratis verzending vanaf €35,-

Achteraf betalen is mogelijk  

Achteraf betalen is mogelijk

Productdetails

Sibel
5412058216817
Merk Sibel
Hoofdproduct Haartools
Productsoort Stijltang
Kleur Rosé
Lijn Ultron
Vermogen 35 Watt
Lengte snoer 2,4 Mtr
Voltage 220V / 230V (Europa)
Materiaal Titanium Coating
Flexibele Platen Ja
Type / SKU 0441400

Specifieke referenties