Helen Seward Mediter Suncare Set

Helen Seward Mediter SunCare Set een exclusieve set met producten voor de complete bescherming van het haar in de zon. De set bevat een beschermende haarolie, shampoo en haarmasker. De producten beschermen en herstellen het haar dankzij hun beschermende formules die een diepe hydratatie bieden. De dermatologisch geteste formules zijn verrijkt met organisch arganolie en korenbloemextract. Alle producten kunnen voor, tijdens en/of na blootstelling aan de zon gebruikt worden.

Helen Seward Mediter SunCare Set 

Een exclusieve set met producten voor de complete bescherming van het haar in de zon. De set bevat een beschermende haarolieshampoo en haarmasker. De producten beschermen en herstellen het haar dankzij hun beschermende formules die een diepe hydratatie bieden. De dermatologisch geteste formules zijn verrijkt met organisch arganolie en korenbloemextract. Alle producten kunnen voor, tijdens en/of na blootstelling aan de zon gebruikt worden.

Splash Oil (125 ml):

Een beschermende en glanzende crème-olie voor het haar.

All Over Body Shampoo (250 ml):

Een verzachtende en beschermende shampoo voor na de zon. Het reinigt op milde wijze en verwijdert het zand en/of zout en chloorresten. Het herstelt de voeding van de huid en het haar.

Intense Mask (200 ml):

Een voedend en glansbevorderend masker. Het hydrateert en voedt het haar. Het herstelt de zachtheid en glans na blootstelling aan de zon, zout en/of chloor. Daarnaast maakt dit product het haar makkelijk doorkambaar.

Log in om te bestellen


 

Voor 17.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden*

 

Gratis verzending vanaf €35,-

Achteraf betalen is mogelijk  

Achteraf betalen is mogelijk

Productdetails

Helen Seward
8011172023539
Merk Helen Seward
Hoofdproduct Haarverzorging
Productsoort Sun Protect
Lijn Mediter Green Mind
Type / SKU 783CV
Exclusief Voor Salons Professional Line

Specifieke referenties