BIO Calming

Helen Seward Mediter BIO Calming

Heb je snel last van een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid? Probeer dan eens de producten uit de Helen Seward Mediter Bio Calming lijn. Deze dermo-kalmerende producten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die (regelmatig) last hebben van irritatie en jeuk op de hoofdhuid.

De werking van Helen Seward Mediter BIO Calming

De producten uit de Bio Calming lijn zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die (regelmatig) last hebben van een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid. De Helen Seward Bio Calming Oil Shampoo (ook verkrijgbaar in Salon Size) is een dermo-kalmerende olie-shampoo die verzachtende extracten bevat die het haar op milde wijze reinigt. Daarnaast herstelt deze olie-shampoo het evenwicht in het haar en hydrateert en beschermt de hoofdhuid met een langdurig effect. De formule in deze shampoo is rijk aan antioxidanten en geeft onmiddellijke verlichting aan de hoofdhuid.

Hoe bereik je het optimale resultaat?

Om er zeker van te zijn dat je hoofdhuid niet gaat irriteren tijdens het wassen van het haar, wordt aangeraden om de Helen Seward Bio Calming Balm Oil te gebruiken. Dit is een dermo-kalmerende pre-shampoo-olie die speciaal is ontwikkeld voor een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid. Het is belangrijk om de Balm Oil te gebruiken, voordat je de Calming Oil shampoo gebruikt. Breng de Balm Oil aan op droog haar, direct op de hoofdhuid. Dit zorgt ervoor dat je hoofdhuid niet geïrriteerd raakt. Laat het 15 minuten inwerken en maak daarna gebruik van de Helen Seward Bio Calming Oil Shampoo.

Bestel Helen Seward Mediter Bio Calming

Ben je benieuwd naar deze lijn en wil je je gevoelige en/of geïrriteerde hoofdhuid juist behandelen? Probeer dan nu de producten uit de Helen Seward Mediter Bio Calming lijn. Shop de producten vandaag nog bij ons en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte!