BB Color

Helen Seward BB Color

Het Helen Seward BBColor-universum bestaat uit een compleet assortiment producten om de creativiteit van de kapper te stimuleren en te ontplooien. De Helen Seward BB-Color range bestaan uit klassieke kleurproducten, ton-sur-ton en direct kleuringen.


Dankzij de Ammonia vrij formules met active ingrediënten, die het haar voeden en beschermen tijdens elke kleur service, staan deze garant voor het beste resultaat.

De Helen Seward BB Color serie bestaat uit volgende product lijnen:

Helen Seward BB Color Beauty is de semi/demi permanente haarkleur, dekt tot 70% grijs haar. Uitermate geschikt als color service/ Color balancing methode. Om te tonen, om te glossen.

Helen Seward BB Color Pigma is een Semi permanente kleuring die perfect is om te tonen en om je haarkleur op te frissen. Het nuanceert of intensiveert de haarkleur afhankelijk van gebruik en methode. De Helen Seward BB Color Pigma bevat actieve verzorgende ingrediënten die het haar voeden tijdens de kleur service.

Helen Seward BB Color Fusion is het beste uit twee werelden, namelijk: De kracht van een permanente haarkleur en de zachtheid van een spoeling. Het hersteld het haar tijdens een kleur service dankzij de actieve ingrediënten: Nutri-Feel, Aminosil Complex en Trimethylglycine. Helen Seward BB Color Fusion respecteert haar en hoofdhuid, en is ammonia vrij!

Helen Seward BB Color Kopen?

Interesse om Helen Seward in jouw salon op te nemen? Of heb je vragen? Neem dan gerust contact op via onze klantenservice, zij helpen u graag verder.