Filteren op

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Hold Factor

Hold Factor

Indaco Care

Helen Seward Indaco Care

De Indaco Care lijn bestaat uit producten die het haar verzorgen, conditioneren en beschermen tijdens het stylen. Omdat het stylen van het haar, vooral wanneer er gebruik wordt gemaakt van hitte, je lokken flink kan beschadigen, is het erg belangrijk om de juiste producten te gebruiken die je haar beschermen en optimaal verzorgen.

Indaco Care producten

De Helen Seward Indaco Care lijn bestaat uit verschillende producten. Het Helen Seward Indaco Mask 10 in 1 bijvoorbeeld is een handige leave-in spray dat tien verschillende voordelen biedt: het geeft het haar meer textuur, gaat gespleten haarpunten tegen, vermindert pluizen, ontklit het haar, zorgt voor ongekende zachtheid, geeft glans, beschermt tegen de hitte van stylingtools, vergemakkelijkt het stylen, beschermt de haarkleur en biedt een lichte hold. Een ander superproduct uit de collectie is de Helen Seward Indaco Oil Non Oil. Dit is een hydraterende styling fluid dat het haar hydrateert en pluizen voorkomt. Het zorgt voor extra textuur zonder het haar vet te maken. Tot slot is er de Helen Seward Indaco Care Blow Dry Spray die het haar voorbereidt op styling en beschermt tegen de hitte van stylingtools.

Organic soul

De Helen Seward Indaco lijn combineert high-tech ingrediënten die zijn geselecteerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten met eeuwenoude organische extracten die bekend staan om hun weldadige krachten. Helen Seward streeft ernaar om chemische componenten zoveel mogelijk te vervangen door actieve organische extracten uit bijvoorbeeld maïs, vlierbloesem, wilg, rijst en verbena. Deze ingrediënten verbeteren de vochtregulatie, geven het haar meer elasticiteit en zorgen voor een prachtige glans. Ook beschermen ze de haarkleur en gaan ze haarbreuk tegen. Dat maakt de Indaco collectie van Helen Seward beter voor haar, mens en milieu.

Indaco voor elk type haar

De Helen Seward Indaco lijn bestaat uit verschillende collecties met elk hun eigen eigenschappen:

  • Indaco Gloss: Voor een prachtige glans zijn de producten uit de Gloss lijn uitermate geschikt. De ideale producten voor een perfecte shine en een gezonde look.
  • Indaco HoldDe producten uit de hold lijn houden het haar langdurig perfect in model. Met producten voor zowel kort als lang haar.
  • Indaco Care: Voor je het haar gaat stylen, is een goede bescherming belangrijk! De Care producten verzorgen, conditioneren en beschermen het haar tijdens het stylen.
  • Indaco ShapeDeze producten bieden het haar meer textuur, meer grip en gaan effectief pluizen tegen. Ook geschikt voor krullen!
  • Indaco Volume: Voor ongekend veel volume is de Indaco Volume lijn helemaal perfect. De producten liften het haar vanaf de haaraanzet en zorgen voor veel body.

Bestel Vandaag Nog Helen Seward Indaco Care Online!

Gun jouw haar ook de beste bescherming en kies voor de producten uit de Indaco Care collectie. Bestel ze vandaag nog en je hebt ze morgen al in huis! Afrekenen gaat bij ons altijd veilig via de bekende kanalen. Blijf helemaal op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en door ons te volgen op social media. Happy shopping babe!

Bestel Vandaag Nog Helen Seward Indaco Care Online!

Actieve filters