P3K

Helen Seward P3K Keratine behandeling haar

KERATIN_P3K is een langdurige professionele gladmakende behandeling die kroeshaar of te volumineus haar transformeert in natuurlijk steiler en gladder haar. Het haar is handelbaarder en zachter, zonder haar natuurlijke body te verliezen. P3K is een natuurlijke keratine behandeling zonder formaldehyde.

Deze natuurlijke keratine behandeling hersteld de haarvezel. Het treed op als een anti-frizz schild. Gegarandeerd gladder haar tot 8 weken en het reduceert de droog en styling tijd tot wel 50%.

 • Keratine Behandeling Haar
 • Keratine zonder formaldehyde
 • Voor kroezig, volumineus haar
 • Maakt steil en glad haar
 • Volume reductie
 • Natuurlijke Keratine behandeling
 • Gladder haar tot 8 weken
 • Makkelijker en sneller stylen met een stijltang
 • Met instructievideo
 • Geschikt voor in de salon

Natuurlijke Keratine behandeling KERATIN_P3K:

Welke shampoo na keratine behandeling?

Verzorging na keratine behandeling: Gebruik na de keratine behandeling thuis de keratine shampoo en keratine conditioner om de haar behandeling te onderhouden voor een langdurige steil en anti frizz effect. Gebruik ook het Finalizing Serum voor maximale hittebescherming en beter glijden van de stijltang.

Expert Joey over de Keratine Behandeling:

Joey (expert op het gebied van haar behandeling, met jarenlange ervaring) legt graag uit hoe deze Keratine behandeling werkt: "Deze natuurlijke keratine behandeling is geschikt voor kroezig, volumineus haar. De haar keratine maakt het haar gladder en vlakker. Let op dat je zorgvuldig de instructie-stappen en tijden opvolgt." 

Kan deze Keratine Treatment gebruikt worden op alle haartypes? 

"Ja, de treatment kan gebruikt worden op alle haartypes, van natuurlijk tot gekleurd beschadigd haar en van steil tot krullend haar. Maar pas wel op met 100% grijs haar, geblondeerd haar of haar met veel highlights. Probeer dan eerst een teststreng. Ik zou deze Keratine behandeling afraden bij sterkt geblondeerd, extreem poreus of fragiel haar."

Wat is het verschil tussen RELAX_SYSTEM Straightning Treatment en RELAX SYSTEM KERATIN_P3K?

 • RELAX_SYSTEM Straightning Treatment is een cosmetische, chemische straight behandeling welke voornaamste functie is om het haar perfect steil te maken gevolgd daarna door reconstructie en verzorging van het haar.
 • RELAX SYSTEM KERATIN_P3K is een keratine-based anti-frizz cosmetische treatment welke primaire functie is om de haarvezel diep te herstellen gevolgd door significante reductie van volume en het elimineren van pluizig haar welk een gladmakend effect geeft.

Is het mogelijk om de KERATIN_P3K treatment uit te voeren na de RELAX_SYSTEM Straightning Treatment?

Ja, KERATIN_P3K is compatible met alle technische services. Het is zelfs mogelijk om KERATIN_P3K als uitgroei onderhoudsprogramma voor te stellen 3-4 maanden na de RELAX_SYSTEM Straightning Treatment behandeling.

Shop nu Helen Seward P3K Keratine behandeling voor glad en steil haar!

Log in en bestel. Maak eenvoudig een account aan en bestel onze professionele, unieke Helen Seward producten. Heb je vragen of advies nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar!