Wave System

Helen Seward Wave System

De producten uit de Helen Seward Wave System lijn staan garant voor een perfecte krul. De formules zijn van hoge kwaliteit met zo min mogelijk schadelijke stoffen. De producten respecteren het haar en bieden een langhoudend resultaat.

De milde werking van Wave System

De producten uit de Helen Seward Wave System productlijn zijn niet agressief voor het haar. Het haar wordt gerespecteerd en zo min mogelijk beschadigd tijdens het proces. Dit komt dankzij het Treacare-Complex. Dit ultramoderne complex bevat keratine en trehalose. Deze ingrediënten stellen het haar in staat om zichzelf te regenereren en te blijven hydrateren. Het complex versterkt de haarvezels waardoor ze beter beschermd zijn tegen afbreken en beschadiging.

Een product voor iedere stylist

De Helen Seward Wave System collect bestaat uit verschillende producten om de perfecte krul of wave te zetten. Voor natuurlijke krullen raden wij de Helen Seward Texture_E aan. Deze permanentbehandeling in schuimvorm bevat geen ammoniak en is pH-neutraal. Het schuim voorziet het haar van een krul tot wel acht weken lang! Voor een meer klassieke manier van het zetten van permanent kan de Helen Seward Tonic_B gebruikt worden in combinatie met de Conditioning Neutralizer. Voor een meer delicaat resultaat zijn de Helen Seward Amino_C permanentvloeistoffen geschikt. Deze zorgen tijdens het proces ook voor optimale bescherming. Ook deze kunnen samen met de Helen Seward Conditioning Neutralizer worden toegepast.

Bestel Helen Seward Wave System

Voor iedere stylist en voor iedere soort krul is er een geschikt Helen Seward Wave System product te vinden. Ga je liever voor een klassieke, delicate of moderne manier van krullen? Alles is mogelijk! Wave System is onmisbaar in de salon. Wil je graag in jouw salon gaan werken met Helen Seward? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0316-531501, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Volg Helen Seward op Instagram om op de hoogte te blijven van dit professionele kappersmerk.